2400 din. za Uklanjanje gljivica na noktima laserom!!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2400 din umesto redovne cene od 3600 din. za Uklanjanje gljivica na noktima laserom--KOZMEDIKA, Gogoljeva 26, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jedan tretman uklanjanje gljivica na noktima laserom, jedne osobe. Tokom tretmana tretiraju se svi nokti gornjih ili donjih ekstremiteta, zavisi od zaražene regije, bez obzira da li su svi nokti pod gljivičnom infekcijom ili samo jedan!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje na brojeve telefona 021/540-244, 065/9757-043
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.12.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 20.12.2017.

2400 din
Redovna cena : 3600 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 1 kom

2400 din umesto redovne cene od 3600 din. za Uklanjanje gljivica na noktima laserom--" Kozmedika", Gogoljeva 26, Novi Sad!

Uklanjanje gljivica laserom

 

    Gljivice na noktima nogu i ruku su najčešće nastaju zbog vlaženja šaka i stopala, različitih stanja smanjene imunosti, smanjena cirkulacija u donjim delovima udova, kao i smanjenje rasta nokta u starijoj životnoj I da budu veoma bolne i neugodne.

Bela ili žuta mrlja na vrhu nokta je najčešće prvi stepen infekcije noktiju to jest gljivica. One s vremenom mogu menjati oblik i boju, a nokat može da počne I da se lista, što može biti vrlo neugodno. Bez lečenja, ne možemo rešiti problem gljivica na noktima nogu ili ruku.

U sprečavanju razvoja “gljivica” na nogama, ključno je održavanje adekvatnih higijenskih mera i izbegavanje prekomernog izlaganja vlazi. Nadalje, važno je sprovođenje lečenja gljivičnih infekcija stopala (kao što je atletsko stopalo), a kod boravka na javnim mestima poput bazena svakako je potrebno nositi prikladnu obuću. Osobe koje su profesionalno izložene vlažnoj sredini trebaju koristiti zaštitne rukavice na poslu.

Uklanjanje gljivica na noktima vršimo kombinacijom ND Yag laserom:

Procedura je sigurna i nije potrebna lokalna anestezija! Laserima precizno tretiramo zahvaćeno područje, a tokom tretmana moguće osećaju blage senzacije.

Klijent oseća senzacije tokom tretmana, koji traje relativno kratko. Može se javiti blagi osećaj bola kao rezultat efekta zagrevanja tkiva laserom. Prilikom tretmana energiju lasera upija pigment gljivica zbog čega se one zagrevaju i to je ono što uzrokuje njihovo odumiranje, a krajnji je rezultat izrastanje zdravog nokta.

Tokom tretmana tretiraju se svi nokti gornjih ili donjih ekstremiteta, zavisi od zaražene regije, bez obzira da li su svi nokti pod gljivičnom infekcijom ili samo jedan. Time sprečavamo dalje širenje gljivica na noktima i mogućnost da se zaraze nokti koji su zdravi.

 

Napomene:
Ponuda obuhvata: Jedan tretman uklanjanje gljivica na noktima laserom
Jedan kupon važi za jedan tretman, jedne osobe
Tokom tretmana tretiraju se svi nokti gornjih ili donjih ekstremiteta, zavisi od zaražene regije, bez obzira da li su svi nokti pod gljivičnom infekcijom ili samo jedan.

 

KOZMEDIKA-

Gogoljeva 26, Novi Sad!

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Kozmedika Novi Sad

Gogoljeva 26, 21000 Novi SadGogoljeva 26, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI