1950 din.--Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE---Dve masaže po 30 min.+ bazen + sauna + SLANA Soba 25 min.!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune + SLANA SOBA 25 min. u Wellness centru u Hotelu Park***** !
 • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera!
 • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
 • Postoji mogućnost iskorišćenja ponude za jednu osobu ali se mora naglasiti ta opcija u toku zakazivanja termina kako bi se obezbedila masaža od sat vremena!
 • Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
 • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h,
 • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)!
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju!
 • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu!
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin gde u svim Poštama Srbije možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.01.2018. (izuzev u periodu od 30.12.2017-do-08.01.2018.)
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!

Vaučer važi do: 30.01.2018.

1950 din
Redovna cena : 6040 din

Ušteda : 4090 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 192 kom

1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune + SLANA SOBA 25 min. u Wellness centru u Hotelu Park***** !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

   Šta je to „slana soba”?

„Slana soba” je prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmišljena je tako da „imitira” prirodnu slanu pećinu. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda – na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh „uduvava” mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima. Prilikom ulaska u slanu sobu , pacijent najpre mora da popije čašu vode i da navuče higijenski mantil, kapu i kaljače. Sedne se u ležaljku i onda sledi opuštanje... Uz zdrav vazduh, tu su prigušena svetla koja menjaju boje i lagana muzika, što je dovoljno za dobrobit nervnog sistema svakog čoveka u kojoj boravak od 40 minuta zamenjuje tri dana provedena na moru. Stručnjaci objašnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljšanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.01.2018. (izuzev u periodu od 30.12.2017-do-08.01.2018.)!

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin gde u svim Poštama Srbije možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!PITANJE POSTAVLJENO DANA 14/12/2017godine u 02:53:58 časova

Da li su korisnici vaucera sami u toku svog termina, ili se bazen koristi zajedno sa ostalim korisnicima?

ODGOVOR NA PITANJE

Bazen se koristi sa ostalim korisnicima naravno!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 23/11/2017godine u 01:54:43 časova

Da li je moguće rezervisati termin vikendom?

ODGOVOR NA PITANJE

DA


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad
Прикажи welness park на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI