# Pozorišna Predstava za decu- ZBUNJENI VUK U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI + Dodela paketića Deda Mraza -SUBOTA 23.Dec. u 13.30h!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 300 din umesto redovne cene od 500 din za ulaznicu za predstavu za decu ZBUNJENI VUK  U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI + Deda Mraz posle predstave deli paketiće. Predstava će se odigrati u SUBOTU 23.Dec. u 13.30h u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić" u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera;
  • Roditelji su u obavezi da pripreme detetu paketić ( iz razloga da se deca ne razočaraju) i na njemu napišu čitko ime i prezime deteta, jer posle predstave Deda Mraz deli paketiće;
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i za jednu ulaznicu za predstavu za decu „ ZBUNJENI VUK  U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI“;
  • Jedna karta važi za jedno sedište, zato svaki roditelj i svako dete starije od 2 godine mora imati kartu;
  • Potrebno je doći na dan predstave (15 min pred početak) sa vaučerom i zameniti ga za kartu;
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 23.12.2017.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 23.12.2017.

300 din
Redovna cena : 500 din

Ušteda : 200 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 28 kom

300 din umesto redovne cene od 500 din za ulaznicu za predstavu za decu - ZBUNJENI VUK  U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI + Deda Mraz posle predstave deli paketiće. Predstava će se odigrati u SUBOTU 23.Dec. u 13.30h u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić"(koja poseduje 200 sedećih mesta) u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!

NNT je ove godine pripremio jednu komičnu,razigranu i raspevanu predstavu za decu

                                                              „ ZBUNJENI VUK  U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI"

NNT je ove godine pripremio jednu komičnu,razigranu i raspevanu predstavu za decu „ZBUNJENI VUK  U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI“.Naša predstava je napravljena sa željom da zadovolji sve vrhunske umetničke zahvate,vodeći računa pre svega za koga se pravi,a to su deca predškolskog i školskog uzrasta.Urađena je sa namerom da se još dugo igra na redovnom repertoaru našeg pozorišta,i to je ono što našu ponudu izdvaja od ostalih ponuda raznih družina i trupa.

 
"Zbunjeni vuk u novogodišnjoj noći" je moderna pozorišna predstava po motivima klasične bajke o Crvenkapi i strašnom vuku.
Vuk, dobar i zbunjen, koji beži iz ZOO vrta iz kaveza, ka slobodi, sa snom da ga neko usvoji kao pravog kućnog psa-vuka.
Lovac, koji želi slavu , popularnost i nagradu …
Super Baka, koja proklamuje zdrav život, upražnjava aerobik i poznaje borilačke veštine.
Crvenkapa. koja se ne plaši vuka i misli da je on pravi ljubimac za njenu baku.
Kratak sadržaj predstave
Vuk po imenu Vuk, pobegne iz Zoo vrta na novogodišnju noć želeći da sretne Deda Mraz od koga će poželeti da ga za novu godinu pokloni nekome kod koga će moći da živi normalno kao i svi ostali kućni psi, no u gradu nastaje uzbuna i alarmiranje vanredne situacije zbog opasnog odbeglog vuka....nastaje trka i jurnjava, nagovaranje bake od strane Cervenkape da spasi vuka koji je dobar i usamljen, kao i ona i usvoji ga kao psa-vuka...
Tip predstave – dramska predstava za decu
Uzrast – od 2 do 10 godina

 

Trajanje predstave – 30 minuta.  POČETAK PREDSTAVE je od 13.30 h.

A uz druženje s Deda mrazom  ceo program može trajati do 45-55min.

Roditelji su u obavezi da pripreme detetu paketić ( iz razloga da se deca ne razočaraju) i na njemu napišu čitko ime i prezime deteta, jer posle predstave Deda Mraz deli paketiće;

Više informacija o našem radu možete naći na sajtu www.novosadskinoviteatar.com

Juhuuuuu,jupiiiiii ,

Deda Mraz je vec na putu za NNT!


Ukoliko zelite da u veseloj atmosferi i svecanom ambijentu naseg pozorista organizujemo predstavu,docek Deda Mraza i podelu paketica za Vasu firmu – javite nam se!

Kontakt telefon

060444 66 52

_______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Novosadski Novi Teatar

Ćirila i Metodija, 21000 Novi SadПрикажи Novosadski Novi Teatar на већој мапи


Ćirila i Metodija, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI