3000 din za pregled i Ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji FEMINA--Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3000 din umesto redovne cene od 6000 din. za pregled i ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji "Femina" Vase Stajića 20, u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević,
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h,  subotom 09-13h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 30.03.2018.

3000 din
Redovna cena : 6000 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 1 kom

3000 din umesto redovne cene od 6000 din. za pregled i ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji "Femina", Vase Stajića 20, u Novom Sadu.

   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

     Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.

   Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godišnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.

 Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%.

    Drage naše dame, brinite o svom zdravlju na vreme kako biste sprečile probleme koji sa godinama mogu da se nagomilaju ukoliko redovno ne posećujete ginekologa.

    Pregled ćete završiti za sat vremena, i tada možete da odahnite jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


POPUSTI 021

, 21000 Novi Sad



Komentari kupaca

FB KOMENTARI