1500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga))

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1500 din umesto redovne cene od 10500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga)) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
 • 5x ultrazvučnih kavitacija,
  5x pilinga kavijarom,
  5x aplikacija seruma za mršavljenje na bazi kavijara,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2019.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
1500 din
Redovna cena : 10500 din

Ušteda : 9000 din

Popust : 86 %

Preuzeto : 10 kom

1500 din. umesto redovne cene od 10500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara (drenaža i razgradnja masnih naslaga)) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!

   Šta je to ultrazvučna kavitacija?

     ## Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

 To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

 Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

 Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

 Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

     Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

 Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga, i do 6 centimetara.

##Anticelulit serumi kavijara regenerišu kožu svojim aktivnim koji reaguju sa masnim naslagama i potpomažu njihovu razgradnju.

Ovaj serum ubrzava aktivnost ćelija poboljšava cirkulaciju i ima veliku regeneracijsku snagu.

Nakon eliminacije masnih naslaga kavijar ima sve potrebne elemente za vitalnost kože...

 

___________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI