/NOVO/ 450 din umesto 1800 za Brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 450 din umesto 1800 za brazilsko podizanje zadnjice u studiju “Angel”, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 021 6366033
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.12.2018.
450 din
Redovna cena : 1800 din

Ušteda : 1350 din

Popust : 75 %

Preuzeto : 17 kom

450 din umesto 1800 za brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom u trajanju od 30 minuta u studiju “Angel”, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!

       

      Drage naše dame, ukoliko vas muči upravo ovakav problem mi vam ovog puta predlažemo izuzetno efikasan tretman nakon kojeg ćete izgledati i osećati se bolje nego ikad! Uz vaučer po ceni od svega 450 din, u salonu "Studio Angel" dobijate brazilsko podizanje zadnjice biopolarnim vakumom!       

BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE vakum terapijom 450din umesto 1800din


Aparat za vakum terapiju je tehnika masaže, zasnovana na primeni razređenog vazduha - vakuma. 

Pored podizanja tonusa, tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrana kože, kao i poboljšanje njenog kvaliteta.Pod uticajem stvorenog vakuma dolazi do podizanja i stimulacije kožnog tkiva.

Vakum predstavlja najbezbedniji način za korigovanje tonusa mišica, a dokaz za to je i njegova široka primena, kako u kozmetologiji, tako i u medicini. 

Tretmani se sprovode u seriji, a broj tretmana je individualan.

___________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI