/ PROMO/ Karađorđeva šnicla ili Medaljoni sa pečurkama sa prilogom i domaćom lepinjom u restoranu Verige za 345 din.!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 345 din. umesto redovne cene od 690 din. za jelo po izboru : ( Karađorđeva šnicla sa prilogom i domaćom lepinjom) ili (Medaljoni sa pečurkama sa prilogom i domaćom lepinjom) u restoranu "Verige" Kisačka 60, Novi Sad!
 • Možete kupiti neograničen broj vaučera,
 • Kupon je važeći do datuma koji je upisan na vaučeru,
 • Ponuda po ovoj ceni se može iskoristiti jedino u restoranu,
 • Radno vreme kuhinje: 11-21h, svih 7 dana u nedelji
 • Obavezna je potvrda rezervacije pozivom na broj telefona 0216330116.
 • Obavezno poneti odštampan vaučera, u restoranu ne postoji nikakva mogućnost da se kupe vaučeri,
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 20.12.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.12.2018.

345 din
Redovna cena : 690 din

Ušteda : 345 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 30 kom

345 din. umesto redovne cene od 690 din. za jelo po izboru : ( Karađorđeva šnicla sa prilogom i domaćom lepinjom) ili (Medaljoni sa pečurkama sa prilogom i domaćom lepinjom) u restoranu "Verige" Kisačka 60, Novi Sad!

 Ukoliko ste ljubitelj dobre i kvalitetne kuhinje i volite da uživate u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi Popusti 021  u saradnji sa  restoranom " VERIGE "  su za Vas pripremili specijalitete po fenomenalnoj Promo ceni ;

  Ručak, večera ili je neki poseban povod u pitanju, vrhunski obrok u restoranu " VERIGE "  je pravi izbor za svaku priliku. Ovog puta,  Vam po PROMO cenama za samo 345 din. nudi  sledeća  jela po izboru :

 • Karađorđeva šnicla sa prilogom i domaćom lepinjom
 • Medaljoni sa pečurkama sa prilogom i domaćom lepinjom

 

Restoran radi svih 7 dana u nedelji

Radno vreme kuhinje je od 11-21h  i vaučere možete iskoristiti svaki dan u tome intervalu, uz obaveznu potvrdu rezervacije pozivom na broj telefona 0216330116.

Termin do koga bi se vaučeri trebali iskoristiti je do 17 Maja.

 

Iskoristite ove promotivne cene i uživajte u prijatnom ambijentu i kvalitetnoj kuhinji, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u naš restoran i po završetku promo prodaje.

 

Dobro nam došli i PRIJATNO!,

Vaš restoran,

"Verige"

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!UGOSTITELJKSA RADNJA ZLATNE VERIGE NOVI SAD

Kisačka 60, 21000 Novi SadKisačka 60, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI