KLASIČAN TRETMAN LICA +TRETMAN LICA AHA VOĆNIM KISELINAMA (dva tretmana u jednom)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA650 din umesto redovne cene od 3000 din. za KLASIČAN TRETMAN LICA +TRETMAN LICA AHA VOĆNIM KISELINAMA (dva tretmana u jednom) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisanog na vaučeru.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! !
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2019.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
650 din
Redovna cena : 3000 din

Ušteda : 2350 din

Popust : 78 %

Preuzeto : 9 kom

650 din umesto redovne cene od 3000 din. za KLASIČAN TRETMAN LICA +TRETMAN LICA AHA VOĆNIM KISELINAMA (dva tretmana u jednom) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu.

      


Alfa-hidroksi kiseline (skraćeno AHA) dobijene su iz prirode, i popularno se nazivaju “voćne” kiseline. Zima je uobičajeno vreme za tretmane voćnim kiselinama, za rešavanje problema pigmentacije, fleka, akni, ožiljaka od akni i bora.

AHA (alfa-hidroksi) kiseline dovode do eksfolijacije (pilinga) površinskog sloja kože i ubrzane obnove ćelija epiderma. Naime, preterano nagomilavanje slojeva odumrlih ćelija i zadebljanje rožnatog sloja dovodi do nepoželjnih pojava na površini kože, zavisno od njenog tipa, genetike i godina. Kod mlade kože sklone aknama, dolazi do zapušavanja pora, stvaranja akni i ružnog, sivog izgleda kože. Kod tzv. zrele kože – odnosno kože koja stari, bore postaju vidljivije a izgled lica devitalizovan. Kod svih koža zadebljanje ovog rožnatog sloja je znak dehidracije, vidljiv po sivkastoj, umornoj, koži bez sjaja. Voćne kiseline pilingom gornjih slojeva kože saniraju se sve ove probleme.

   Pre tretmana voćnim kiselinama, uradiće vam se tretman čišćenja lica. Koji se sastoji od pripreme lica i pilinga, zagrevanje lica parom uklanjanje mitisera, maske za umirenje kože.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! !


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi Sad



Прикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI