/NOVO/ 450 din umesto 1800 za Brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 450 din umesto 1800 za brazilsko podizanje zadnjice u studiju “Angel”, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon ispisan na vaučeru,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2019.
450 din
Redovna cena : 1800 din

Ušteda : 1350 din

Popust : 75 %

Preuzeto : 1 kom

450 din umesto 1800 za brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom u trajanju od 30 minuta u studiju “Angel”, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!

       

      Drage naše dame, ukoliko vas muči upravo ovakav problem mi vam ovog puta predlažemo izuzetno efikasan tretman nakon kojeg ćete izgledati i osećati se bolje nego ikad! Uz vaučer po ceni od svega 450 din, u salonu "Studio Angel" dobijate brazilsko podizanje zadnjice biopolarnim vakumom!       

BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE vakum terapijom 450din umesto 1800din


Aparat za vakum terapiju je tehnika masaže, zasnovana na primeni razređenog vazduha - vakuma. 

Pored podizanja tonusa, tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrana kože, kao i poboljšanje njenog kvaliteta.Pod uticajem stvorenog vakuma dolazi do podizanja i stimulacije kožnog tkiva.

Vakum predstavlja najbezbedniji način za korigovanje tonusa mišica, a dokaz za to je i njegova široka primena, kako u kozmetologiji, tako i u medicini. 

Tretmani se sprovode u seriji, a broj tretmana je individualan.

Studio Angel,

Narodnog fronta 73, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI