## Dvomesečni intenzivni kurs engleskog ili nemačkog jezika /PROMO CENA 175 din. po času ##

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 7000 din umesto 15.000 din za dvomesečni intenzivni ili poluintenzivni kurs stranog jezika po izboru: engleski, nemački (svi nivoi A1- C2) u školi stranih jezika Centar PEN III, Branimira Ćosića 14, Novi Sad./PROMO CENA 175 din. po času/
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon.
  • Jedan vaučer važi za dva meseca kursa intenzivnog engleskog ILI nemačkog jezika za sve nivoe od A1 do C2.
  • Jedan vaučer podrazumeva 40 časova za nove polaznike.
  • Minimalan broj polaznika za formiranje grupe je 5.
  • Po dobijanju vaučera, obavezno kontaktirati školu na broj telefona ispisan na vaučeru radi daljih uputstava,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Sa sobom poneti vaučer!

 Vaučer možete aktivirati do: 30.10.2019.

7000 din
Redovna cena : 15000 din

Ušteda : 8000 din

Popust : 53 %

Preuzeto : 11 kom

7000 din umesto 15.000 din za dvomesečni intenzivni ili poluintenzivni kurs stranog jezika po izboru: engleski, nemački (svi nivoi A1- C2) u školi stranih jezika Centar PEN III, Branimira Ćosića 14, Novi Sad./PROMO CENA 175 din. po času/

Dvomesečni intenzivni kurs engleskog ili nemačkog jezika za samo 7000,00  (umesto 15000,00)

           /PROMO CENA 175 din. po času/

Iskoristite priliku da uz fantastičan popust završite kurs engleskog ili nemačog jezika koji će vam u mnogome pomoći u snalaženju kako na privatnom tako i na profesionalnom polju u životu! Kupovinom vaučera po ceni od svega 7.000 dinara umesto 15.000 dinara, dobijate 40 časova na engleskom ili nemačkom jeziku za sve nivoe (od A2 do C1) u centru stranih jezika "Centar Pen". Nastava se odvija  u poslepodnevnim i večernjim terminima. Testiranje i sertifikat koji se dobija po završetku kursa su uključeni u cenu vaučera.

 

Opis: Intenzivni kursevi namenjeni su polaznicima koji za kratko vreme žele da ovladaju jezičkim veštinama na određenom nivou ili da aktiviraju već postojeće znanje. Intenzivnijim učenjem  kroz realne situacije u vrlo kratkom roku stičete osnove jezika koje su vam  potrebne za školovanje, posao ili dalje usavršavanje.Možemo vam pomoći  da podignete svoje znanje engleskog ili nemačkog jezika na viši nivo i steknete sigurnost prilikom korišćenja istog u komunikaciji sa drugima. Uz vašu motivaciju i prijatnu atmosferu za rad koju nudimo, uspeh sigurno neće izostati. Dođite i uverite se sami!


Stručni kadar kreira nastavu prema Vašim potrebama i u periodu koji Vama odgovara

 

Centar stranih jezika Pen III

Branimira Ćosića 14

Novi Sad

https://www.facebook.com/PenIiiSkolaStranihJezika/

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

________________________________


Škola stranih jezika Centar PEN III

Branimira Ćosića 14, 21000 Novi SadBranimira Ćosića 14, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI