3000 din. za Mezoterapiju lica u SPECIJALISTIČKOJ ORDINACIJI ZA PLASTIČNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3000 din. umesto redovne cene od 6000 din. za Mezoterapiju lica SPECIJALISTIČKOJ ORDINACIJI ZA PLASTIČNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU "JEREMIĆ DI-BI", Žarka Vasiljevića 8/22 u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje unapred pozivom na broj telefona 060/ 630 6010,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svih  7 dana u nedelji  i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2019.
3000 din
Redovna cena : 6000 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

3000 din. umesto redovne cene od 6000 din. za Mezoterapiju lica SPECIJALISTIČKOJ ORDINACIJI ZA PLASTIČNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU "JEREMIĆ DI-BI", Žarka Vasiljevića 8/22 u Novom Sadu!

   Mezoterapija je minimalno invazivna medicinska procedura kojom se vitamini, aminokiseline , hijaluronska kiselina i druge aktivne supstance ubrizgavaju pomoću tanke igle u srednji sloj kože. Na taj način dolazi do stimulacije fibroblasta i povećanja produkcije kolagena i elastina dok same aktivne supstance koje se aplikuju u derm dubinski hidriraju kožu i daju joj svež i zdrav izgled.

U zavisnosti od stanja vaše kože, lekar određuje koncentraciju i izbor aktivnih supstanci koje će primeniti. Procedura se sastoji od čišćenja kože, primene anestetičkog krema, nakon 15-20min. počinje se sa ubrizgavanjem koktela. Sama procedura traje 15-30min, a nako tretmana može se javiti blago crvenilo i otok koji traju kratko i predstavljaju normalnu reakciju kod osoba sa osetljivom kožom. Takođe se mogu javiti male modrice na mestu uboda koje se povlače nakon 2-7 dana.

U zavisnosti od koktela koji se koriste i stanja kože, radi se serija od 2-3 tretmana u razmacima od 10-15 dana. Održavanje se može raditi jednom u mesec dana ili ponavljanjem serije tretmana jednom na 6 meseci.

 

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA PLASTIČNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU "JEREMIĆ DI-BI"

Žarka Vasiljevića 8/22

Novi Sad

___________________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

________________________________________________

 


SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA PLASTIČNU I REKONSTRUKTIVNU HIRURGIJU JEREMIĆ DI-BI

ŽARKA VASILJEVIĆA 8/22 , 21000 Novi SadŽARKA VASILJEVIĆA 8/22, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI