500 din. za 60 min. opuštajuće relax masaže eteričnim uljima narandže u salonu Studio S!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 500 din. umesto redovne cene od 1000 din. za 60 min. opuštajuće relax masaže eteričnim uljima narandže --Studio S--Jevrejska 13 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2019.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
500 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 9 kom

500 din. umesto redovne cene od 1000 din. za 60 min. opuštajuće relax masaže eteričnim uljima narandže --Studio S--Jevrejska 13 u Novom Sadu!
  

  Posetite frizersko kozmetički salon --Studio S--i iskoristite popust od  50%

    Relax masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja!

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


FRIZERSKI SALON STUDIO S 2016

Jevrejska 13, 21000 Novi SadJevrejska 13,  Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI