2h korišćenja Spa centra + pedikir za jednu osobu Wellness dan u Hotelu “Park”

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 2100 din. za 2h korišćenje bazena i saune + pedikir za jednu osobuu Wellness centru u Hotelu Park*****!
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera!
  • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 2 sata,
  • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h,
  • Poneti peškir, bade mantil i papuče
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.04.2020.
990 din
Redovna cena : 2100 din

Ušteda : 1110 din

Popust : 53 %

Preuzeto : 0 kom

990 din. umesto redovne cene od 2100 din. za 2h korišćenje bazena i saune + pedikir za jednu osobuu Wellness centru u Hotelu Park*****!

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

     Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.


     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Pedikir je tretman koji je neophodan muškarcima isto koliko i ženama. Obzirom na to da veliki deo dana provodite u obući, Vašim stopalima neophodna je redovna nega-uklanjanje rožnatih naslaga, uklanjanje zanoktica i oblikovanje noktiju. U Wellnessu Sanus koriste savremeni pribor i sterilizator, kao i profesionalne preparate za uklanjanje uraslih noktiju, žuljeva i drugih mana.


_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

 
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin--
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..
samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-POPUSTI 021

, 21000 Novi SadKomentari kupaca

FB KOMENTARI