Povedite klince u pozorište na HIT predstavu-Uspavano Kraljevstvo-- u nedelju 23.02.2020. Novi SAD

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 150 din umesto redovne cene od 250 din za ulaznicu za predstavu za decu " Uspavano Kraljevstvo " Predstava će se odigrati u nedelju 23.02.2020. u 11h i 15min..u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić"(koja poseduje 200 sedećih mesta) u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedna karta važi za jedno sedište, zato svaki roditelj i svako dete starije od 2 godine mora imati kartu!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Potrebno je doći na dan predstave (10 min pred početak) sa vaučerom i zameniti ga za kartu!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 23.02.2020.
150 din
Redovna cena : 250 din

Ušteda : 100 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 13 kom

150 din umesto redovne cene od 250 din za ulaznicu za predstavu za decu  " Uspavano Kraljevstvo ". Predstava će se odigrati u nedelju 23.02.2020. u 11h i 15min..u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić"(koja poseduje 200 sedećih mesta) u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!

Razigrana, komična i poučna - predstava koja obećava sjajnu zabavu!

 

                                                                  " Uspavano Kraljevstvo "

Naša predstava „Uspavano Kravljevstvo“je zapravo priča o dobro poznatoj uspavanoj lepotici ali ispričana na način NNT-a,izuzetno vesela i pre svega interaktivna predstava u kojoj pozivamo našu malu publiku da nam pomogne da ispričamo ovu bajku-da budu gosti na slavlju povodom rođenja princeze, da igraju tri dobre vile , princa...

Za NNT Ljubiša Milišić

 

 

 

OVAKO POČINJE NAŠA NOVA PREDSTAVA,A KAKO ĆE SE ZAVRŠITI SAZNAĆETE VEĆ U NEDELJU U 11h i 15min!!! Dobro nam došli!!!

Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!
____________________________________
#
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte pokažete PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! #

Novosadski Novi Teatar

Ćirila i Metodija, 21000 Novi SadПрикажи Novosadski Novi Teatar на већој мапи


Ćirila i Metodija, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI