Provedite nedeljno jutro sa decom u Pozorištu!!! -Pozorišna predstava za decu--ZVEZDAN --08.03.2020.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 150 din umesto redovne cene od 250 din za ulaznicu za predstavu za decu ZVEZDAN! Predstava će se odigrati u nedelju 08.03.2020.  u 11h.15min.u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić"(koja poseduje 200 sedećih mesta) u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera;
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i za jednu ulaznicu za predstavu za decu " ZVEZDAN ";
  • Jedna karta važi za jedno sedište, zato svaki roditelj i svako dete starije od 2 godine mora imati kartu;
  • Potrebno je doći na dan predstave (15 min pred početak) sa vaučerom i zameniti ga za kartu
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


150 din
Redovna cena : 250 din

Ušteda : 100 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 2 kom

150 din umesto redovne cene od 250 din za ulaznicu za predstavu za decu ZVEZDAN! Predstava će se odigrati u nedelju 08.03.2020. u 11h.15min.u pozorišnoj sali Gimnazije "Laza Kostić"(koja poseduje 200 sedećih mesta) u organizaciji Novosadski Novi Teatar, Ćirila i Metodija, Novi Sad!

NNT je ove godine pripremio jednu komičnu,razigranu i raspevanu predstavu za decu

                                                               „ZVEZDAN

.Naša predstava je napravljena sa željom da zadovolji sve vrhunske umetničke zahvate,vodeći računa pre svega za koga se pravi,a to su deca predškolskog i školskog uzrasta.Urađena je sa namerom da se još dugo igra na redovnom repertoaru našeg pozorišta, i to je ono što našu ponudu izdvaja od ostalih ponuda raznih družina i trupa.

U predstavi učestvuje ČETVORO glumaca.

  -Sanja Mikitišin

  -Nataša Ilin

  -Ljubiša Milišić

  -Miljan Davidović

Trajanje predstave – 35 minuta.


   Junak naše priče se zove Zvezdan i on je prava zvezda koja sa neba, iz radoznalosti silazi na Zemlju. Bez obzira na sve razlike, svojom dobrotom, iskrenošću i poštenjem, Zvezdan pronalazi prave prijatelje u ovom, za njega veoma čudnom svetu. Jedna od važnih stvari koje svaki roditelj prenosi svojoj deci jeste to da se dobro dobrim vraća, to je i lajt motiv naše predstave,..

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Novosadski Novi Teatar

Ćirila i Metodija, 21000 Novi Sad



Прикажи Novosadski Novi Teatar на већој мапи


Ćirila i Metodija, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI