1000 din. za Izlivanje noktiju poly gelom u salonu -CLIPSO LOVE- Danila Kiša 15 u Novom Sadu!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Izlivanje noktiju poly-gelom u studiju "CLIPSO LOVE" Danila Kiša 15 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2020.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
1000 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 10 kom

1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Izlivanje noktiju poly-gelom u studiju "CLIPSO LOVE" Danila Kiša 15 u Novom Sadu!

Popusti 021  i frizersko kozmetički salon “CLIPSO LOVE“ su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepe i negovane nokte glamuroznog sjaja!

   Lepe i nežne ruke su nešto što jednu ženu čine privlačnom i ženstvenom, a jedna od najvažnijih osobina su svakako negovani nokti u bojama koje prate nove modne trendove!

 Imati lepe i negovane nokte nije lako jer nokti zahtevaju mnogo pažnje i vremena stalno turpijanje, skraćivanje a ukoliko dođe do toga da se neki od njih polomi potrebno je mnogo vremena da opet porastu onako kako bismo želeli.


  Drage naše dame, iskoristite priliku da po ceni od samo 1000 din u prijatnom ambijentu gde Vas čeka stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta priuštite sebi Nadogradnju noktiju!

Studio lepote "CLIPSO LOVE"

ul. Danila Kiša 15,

Novi Sad

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________

FRIZERSKO-KOZMETIČKI SALON CLIPSO LOVE

Danila Kiša 15, 21000 Novi SadDanila Kiša 15, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI