990 din za Pedikir sa Gel lakom u kozmetičkom salonu -Blackberry- Jevrejska 23, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 1700 din. za Pedikir + Gel lak u kozmetičkom salonu "Blackberry" Jevrejska 23, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2021.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
990 din
Redovna cena : 1700 din

Ušteda : 710 din

Popust : 42 %

Preuzeto : 8 kom

990 din. umesto redovne cene od 1700 din. za Pedikir  sa Gel lakom u kozmetičkom salonu "Blackberry" Jevrejska 23, Novi Sad!

   Popusti 021 i  kozmetički salon “Blackberry”,  su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepa, negovana stopala!

  Stopala su leti otkrivena i izložena pogledima, a zbog različitih faktora mogu izgledati neugledno. Kako ne biste imali problem sa ispucalim petama, suvom kožom nudimo Vam rešenje za glatka i lepa stopala.

Pedikir podrazumeva natapanje stopala u toploj kupki, sa mirišljavom morskom solju uz blagu vibro masažu. Zatim skidanje zadebljanja kože, turpijanja (radi izednačavanja), obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala, masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja. Na kraju je lakiranje, u boji po želji klijenta.


Iskoristite priliku i za samo 990 din. u salonu priuštite sebi pedikir sa gel lakiranjem!

Kozmetički salon "Blackberry"
Jevrejska 23,
Novi Sad

 ________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


KOZMETIČKI SALON BLACKBARRY NOVI SAD

Jevrejska 23, 21000 Novi SadJevrejska 23, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI