590 din umesto 3000 za brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom u trajanju od 30 minuta

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 590 din umesto 3000 za brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom u trajanju od 30 minuta u salonu Studio Angel, Novosadskog sajma 23 u Novom Sadu.
  • Broj telefona za zakazivanje 021 549 352
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.07.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.07. 2014.

590 din
Redovna cena : 3000 din

Ušteda : 2410 din

Popust : 80 %

Preuzeto : 1 kom

590 din umesto 3000 za brazilsko podizanje zadnjice Najsavremenijim biopolarnim vakumom u trajanju od 30 minuta u salonu Studio Angel, Novosadskog sajma 23 u Novom Sadu.

       

      Drage naše dame, ukoliko vas muči upravo ovakav problem mi vam ovog puta predlažemo izuzetno efikasan tretman nakon kojeg ćete izgledati i osećati se bolje nego ikad! Uz vaučer po ceni od svega 590 din, u salonu Studio Angel dobijate brazilsko podizanje zadnjice biopolarnim vakumom!

 

           Brazilsko podizanje zadnjice biopolarnim vakumom je najnovija i najmoćna tehnologija koja povečćava medjućelijsku difuziju kiseonika i koristi fokusiranu radiotalasnu energiju za blago zagrevanje površinskih i dubokih slojeva kože zadnjice i masnog tkiva.Pospešuje mikrocirkulaciju, stimuliše stvaranje novih vlakana kolagena. Zatezanje kože bez skalpela i ožiljaka. Kvalitet kože se vidno popravlja biva zategnuta, glatka, hidrirana i postaje elastična. .Pored podizanja tonusa tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljša kvalitet kože, poboljša vezivnopotkožno tkivo. Pod uticajem stvorenog vakuma dolazi do povlačenja odnosno podizanja tkiva i tom prilikom dolazi do usisavanja raznih nečistoća, kao i stimulacije kožnog tkiva. Vakum je najbezbedniji način da korigujete tonus mišića a dokaz za to je i njegova široka primena kako u kozmetologiji tako i u medicini. Tretmani se sprovode u seriji. Broj tretmana je individualan i određuje se prema problemu klijenta.

     Osobe koje ne mogu raditi tretman su srčani i bubrežni bolesnici, osobe sa povišenom masnoćom, osobe koje imaju dijabetis, osobe sa miomom i cistama.


Frizersko kozmetičarski studio Angel Novosadskog sajma

Novosadskog sajma 23,, 21000 Novi Sad



Прикажи Studio Angel Novosadskog sajma 23 на већој мапи


Novosadskog sajma 23, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI