3890 din umesto redovne cene od 11700 din. za Trajnu šminku obrva # Uplate mogu izvršiti samo oni koji imaju poziv na broj zaključno sa utorkom 08.10.2014 #

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 3890 din umesto redovne cene od 11700 din. za Trajnu šminku obrva u studiju Angel, Novosadskog sajma 23 u Novom Sadu!
  • Broj telefona za zakazivanje 021 549 352
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 15.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 15.11.2014.

3890 din
Redovna cena : 11700 din

Ušteda : 7810 din

Popust : 67 %

Preuzeto : 14 kom

3890 din umesto redovne cene od 11700 din. za Trajnu šminku obrva u studiju Angel, Novosadskog sajma 23 u Novom Sadu.

  Dobar izgled trajno i u svim životnim situacijama daje osećaj sigurnosti i samopouzdanja. Svaka žena želi biti savršeno negovana u svakom trenutku, no to zahteva i velika odricanja i ulaganja.

 Tehnologija danas napreduje svakodnevno tako da se konstantno pomeraju granice mogućnosti u kozmetičkom svetu. Zahvaljujući metodama trajnog make-upa, savršen izgled u svakoj situaciji nije više neostvariva želja. Obrve se oblikuju po ličnoj želji i u skladu s bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama.

 

  Trajna šminka je jedan savremeni i skoro bezbolan oblik polutrajne tetovaže. Kod nje, ubodi igle sa bojom dosežu samo do površine kože, ne povređujući žive ćelije i ne dodiruju limfu ili krvotok. Trajanje ove tetovaže je između tri i pet godina, posle čega crtež polako nestaje. Ova tetovaža se radi  specijalnim aparatom sa sterilnom iglom. Trajnom šminkom takođe možete vrlo uspešno prekriti i pojedine ožiljke i tako možete dobiti ukrasnu tetovažu, polutrajnog karaktera. Ono što je jako bitno da znate kada se odlučite za trajnu šminku je da su čistoća i sterilnost preduslov svih aktivnosti na koži. Trajna sminka radi se prirodnim biljnim bojama. Ova metoda je odlično rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju da koriste šminku ili one koje ne vole svakodnevno šminkanje ili za to nemaju volje ili smisla, a žele da izgledaju lepo i doterano. Trajna šminka je idealno rešenje za one s brzim životnim stilom jer štedi vreme i novac.

 Trajna šminka je idealno je rešenje za prikrivanje anomalija na licu i koži. Trajna šminka može vratiti samopouzdanje osobama koje imaju male i razmaknute ili slabo istaknute oči, retke trepavice ili spuštene obrve. Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubili obrve.

Koriste se sterilne igle, same birate boju i ton, a oblik u dogovoru sa kozmetičarkom. Uz to i besplatna korekcija nakon mesec dana.

Probajte i Vi trajnu šminku obrva,  trajna šminka ne menja klasičnu šminku , već daje efekat da vam šminka i nije potrebna.


PITANJE POSTAVLJENO DANA 23/09/2014godine u 08:07:37 časova

Da li je u pitanju japanska metoda iscrtavanja obrva?

ODGOVOR NA PITANJE

Najtačnije odgovore na stručna pitanja dobićete ako pozovete direktno salon na telefon:021 549 352


Frizersko kozmetičarski studio Angel Novosadskog sajma

Novosadskog sajma 23,, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel Novosadskog sajma 23 на већој мапи


Novosadskog sajma 23, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI