NEDELJNI PAKET MRŠAVLJENJA sa čak 7 najefikasnijih tretmana po ceni od 1890 din. umesto 11500 din. # možete uplatiti zaključno sa petkom 31.10.2014. #

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : NEDELJNI PAKET MRŠAVLJENJA sa čak 7 najefikasnijih tretmana po ceni od 1890 din. umesto 11500 din.u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 12h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 060/6366-030
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.11.2014.

1890 din
Redovna cena : 11500 din

Ušteda : 9610 din

Popust : 84 %

Preuzeto : 4 kom

NEDELJNI PAKET MRŠAVLJENJA sa čak 7 najefikasnijih tretmana po ceni od 1890 din. umesto 11500 din.u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

Paket sadrži:

2x Kavitaciju
2x Nehirušku ultrazvučnu lipolizu
2x Dr.Kraut tretmana sa čili paprikom u infra red ćebetu
1x Guam termal tretman za detoxikaciju tela

     Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

     To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

     Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata. 

     Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

      Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

      Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker)zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku trudnoće i dojenja.

       Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

Ultrazvučni talasi su talasi visoke frekvencije koje ljudsko uho ne može registrovati. Aparati s ultrazvukom se već dugo koriste u medicini za dijagnostiku i terapiju. Njihova upotreba u kozmetičke svrhe je novijeg datuma. U kozmetologiji su našli višestruku primenu jer su se pokazali dragocenim u tretiranju masnih naslaga, a isto tako i u tretmanima nege lica.

Dejstvo ultrazvučnih talasa na masno tkivo u osnovi  je sledeće:
Prolazeći kroz adipozne naslage ultrazvučni talasi gube deo svoje energije zbog prirodnih barijera u živom organizmu. Ovaj proces je poznat kao efekat slabljenja  ultrazvučnih talasa jer se deo energije pretvara u toplotu. Time izazivaju povišenje temperature u adipocitima tj. masnim ćelijama i ubrzavanje metaboličkih reakcija kod njih. Ovo dalje dovodi do pokretanja prirodnog procesa lipolize tj. otpuštanja masti iz masnih ćelija i njihovog prelaza u slobodne masne kiseline, koje se zatim delom troše kao energetsko gorivo za rad mišića, a delom se prirodnim putem eliminišu iz organizma.

Kada se ultrazvukom deluje na telesno tkivo, ultrazvučni talasi gube deo svoje energije zbog prirodnih barijera u živom organizmu. Ovaj proces je poznat kao efekat slabljenja  jer se deo energije pretvara u toplotu.

Svojim delovanjem ultrazvučni talasi takođe izazivaju naizmeničnu kompresiju i dilataciju tkiva. Osim što tako vrše vrlo efikasnu dubinsku masažu tkiva, dejstvo ovih talasa za posledicu ima i povećanu propustljivost ćelijskih membrana i pospešivanje metabolizma ćelija. To dovodi do boljeg snabdevanja ćelija kiseonikom i hranjivim materijama, i efikasnijeg oslobađanja od štetnih otpadnih materija i njihovog uklanjanja iz organizma. 
Ultrazvučna mikromasaža poboljšava prokrvljenost pojačnjem dotoka krvi, a takođe i dubinski zagreva tkivo. Time se pospešuje penetracija kozmetičkih preparata kao što su ekstrakt bršljana, serumi za lipolizu i

tonifikaciju i razni sinergetski proizvodi, ne samo u površinske već i u dubinske slojeve kože.

Krajnji rezultat je lepa i zategnuta koža bez celulita.Tretman traje 20min do 30min.

Sta je FIR (Far Infrared tretman)tretman?
Tretman  protiv celulita i strija, za sagorevanje masti i mršavljenje, detoksikaciju i jačanje imuniteta,  dobijanje više energije, poboljšanje teksture kože, umanjenje nivoa stresa i umanjenje bolova.
 
Kako zapravo funkcioniše infracrveno ćebe?
Ćebe je sačinjeno od dve zone mršavljenja, gde prednji i zadnji deo tela gube ravnomerno težinu. Kada ležite pritisak na Vašu kičmu je za upola manji, mišići slabe i celo telo se opušta. Krv cirkuliše bolje i napor na Vaše srce se smanjuje. Šire se kapilari što omogućava kiseoniku da teče efikasnije kroz celo telo.
Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. U toku samo jednog tretmana od 45 minuta možete sagoreti minimum 600 kalorija.

Zahvaljujuci dejstvu algi, kompleksu za mršavljenje (gorkoj narandži i kofeinu u liposomima), eteričnim uljima limuna i vitamina E i efektu termo ćebeta,  ovaj tretman je formulisan  tako da vidljivo uklanja masne naslage i neestetske pojave na području stomaka i struka, vraćajući koži čvrstoću i elastičnost. 

 ovaj tretman koriste italijansku kozmetiku Guam, preparat Fango Crema Pancia e Girovita koji sadrži alge, fitokompleks za mršavljenje ( Citrus aurantium, kofein), eterična ulja limuna, vitamin E.


PITANJE POSTAVLJENO DANA 19/10/2014godine u 03:47:14 časova

Da li se svi tretmani rade razlicitih dana, ili je moguce zavrsiti radi 2-3 jednog dana?

ODGOVOR NA PITANJE

RADI SE 7 DANA UZ MOGUĆNOST KOMBINOVANJA I DOGOVORA DA SE NEKI TRETMANI SPOJE I URADE ZA JEDAN DAN.


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI