990 din.Lasersko izbeljivanje zuba Brite smile tehnologijom 2 x 30minuta ... Na dva kupljena vaučera treći gratis!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 990 din umesto redovne cene od 5000 din. za 2 tretmana (2x30 minuta) laserskog izbeljivanja zuba u Laser centru “Studio Madam” Cara Dušana 57, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od utorka do nedelje od 09-17h, ponedeljakom laser centar ne radi.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 064/3036-097
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 30.11.2014.

990 din
Redovna cena : 5000 din

Ušteda : 4010 din

Popust : 80 %

Preuzeto : 6 kom

Lasersko izbeljivanje zuba Brite smile tehnologijom uz pomoc Carbamid peroxida 35% 2x30minuta u jednoj poseti za 990 dinara u Laser centru “Studio Madam” Cara Dušana 57,  Novi Sad!... Na dva kupljena vaučera treći gratis! 

3 tretmana do blistavih belih zuba!

Prebojenost zuba je sve učestalija pojava. Prebojenost zuba  može biti izazvana čestom konzumacijom duvana, kafe, čajeva, mogu je izazvati različiti medikamenti koji se koriste u terapiji kanala korena zuba, može nastati usled traume, kao i usled pojave nekrotičnih procesa na pulpi. Primenom antibiotika iz grupe tetraciklina takođe dolazi do prebojenosti zuba, a za prebojenost može biti zaslužna i previsoka koncentracija fluorida u vodi za piće.

 Laserska metoda je revolucionarni sistem za beljenje zuba koji se već godinama koristi u zemljama SAD i zapadne Evrope. Tehnologija koja je potpuno sigurna i efikasna , izbeljuje zube trenutno ne prouzrokujući nikakva oštećenja. Koristeći svetlost i gel u trajanju od pola sata, dobija se efekat znatno beljih zuba. Laser deluje u kombinaciji sa visokoprocentnim karbamid peroksid gelom koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa slobodne radikale kiseonika koji se vezuju za pigmente u dentinu i na taj način vrše diskoloraciju zuba. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli celu liniju osmeha obe vilice. Povratite sjaj i belinu svojih zuba! Za najbolje rezultate preporučuju se četiri  tretmana!

Očekujemo Vas.


FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON STUDIO MADAM

Cara Dušana 57, 21000 Novi Sad



Cara Dušana 57, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI