//PROMO// 30 min.Solarijuma + Pranje i feniranje kose svih dužina za 450din.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 450 din umesto 1150 din za 30 minuta u solarijumu sa kolagen lampama  salona lepote “ Angel Four“ +Pranje i feniranje kose svih dužina , Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 12h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 060/6366-030
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.11.2014.

450 din
Redovna cena : 1150 din

Ušteda : 700 din

Popust : 61 %

Preuzeto : 4 kom

30 min.Ergoline Solarijuma sa chocoladnim lampama za bronzani ten + Pranje i feniranje kose svih dužina za 450din.  salona lepote “ Angel Four“, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

 

Posetite frizersko kozmetički salon "Angel Four" u Novom Sadu i iskoristite Vaših 30 minuta vremena na sunčanje u novom modernom i udobnom solarijumu Ergoline turbo 600 sa chocolate brown lampama  po PROMO CENI .

 Ako želite da imate bronzani ten koji Vašoj koži daje posebnu lepotu i draž a pritom i pokriva pojedine nedostatke onda je solarijum pravi izbor. Vaših 30 min. sunčanja rasporedite tako da ne ugrozite svoju kožu, njenu svežinu i hidrataciju, dakle dozirajte minute prema savetu zaposlenih. Dobre strane solarijuma su te što on podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje kože, već doziran boravak.

    Studio lepote "Angel" Vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparati za negu kose, lica i tela. Pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i nadasve ljubazno osoblje a o vrhunskoj usluzi uverićete se sami!

Studio lepote "Angel" 


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI