80 din. vaučer za popust - 340 din.za veliku pizzu CAPRICCIOSA(33cm) + porcija palačinki sa eurokremom i plazmom .

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 80 din. vaučer za popust - 340 din. umesto redovne cene od 720 din. za veliku pizzu CAPRICCIOSA(33cm) + porcija palačinki sa eurokremom i plazmom u O-KLUB-u  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih) !
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Ponuda se može koristiti isključivo u O KLUB-u” 
  • Radno vreme kuhinje: pon-ned 10:00h-20:00h
  • Dodatne informacije na telefon: 060 029 1926
  • Vaučeri se mogu koristiti odmah po dobijanju.
  • Plaćanje  (340 din.)  vršite direktno davaocu usluge O-Klubu.
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.01.2015.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.01.2015.

340 din
Redovna cena : 720 din

Ušteda : 380 din

Popust : 53 %

Preuzeto : 4 kom

80 din. vaučer kojim ostvarujete popust - 340 din. umesto redovne cene od 720 din. za veliku pizzu CAPRICCIOSA(33cm) + porcija palačinki sa eurokremom i plazmom (dve idu u porciju) u O-KLUB-u  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih) !

Ukoliko ste ljubitelj italijanske kuhinje, povedite dragu osobu, uživajte u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi!

“Popusti 021 “ i “O KLUB”  su za Vas pripremili najpoznatiji italijanski specijalitet po fenomenalnoj ceni  u centru grada + porcija palačinki sa eurokremom i plazmom (dve idu u porciju).

Danas Vaš  omiljeni specijalitet možete naći na svakom koraku, ali ovom prilikom  Vam preporučujemo  “O KLUB”  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih) u kome možete uživati u ukusu svakog  zalogaja, zato povedite  dragu osobu, uživajte u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi!

Plaćanje  (340 din.)  vršite direktno davaocu usluge u O-Klubu.

O- Klub se nalazi u samom centru Novog Sada u zgradi Pozorišta mladih. Na 500 m², u čarobnom ambijentu, gde se snovi pretvaraju u stvarnost, smeštene su prostorije namenjene za DECU : *IGRAONICA, *DISKO VRISKO, *TEENAGE DISCO, *VIDEO ROOM… ali i za ODRASLE: *CAFFE KLUB i * PROSTOR ZA NEPUŠAČE. Celokupna programska šema ima za cilj da animira decu, omladinu i odrasle. Zabavan i maštovito osmišljen program, te stručan tim animatora, pružaju mogućnost deci da usvoje nova znanja, steknu samopouzdanje , kvalitetno provedu slobodno vreme, kao i da proslave svoj rođendan. Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u Kaffeu kluba, uz veliki izbor štampe, free internet, sami ili u društvu prijatelja, a opet budu blizu svoje dece i uživaju u njihovoj radosti. Prepustite nama da kvalitetno ispunimo Vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravnu proslavu rođendana i damo doprinos srećnijem odrastanju Vašeg deteta.

http://www.o-klub.rs/Flash/prostor1.html


Dobro došli i PRIJATNO!


O KLUB

Ignjata Pavlasa 2-4, 21000 Novi SadПрикажи Igraonica-rođendaonica-caffe "O- Klub" на већој мапи


Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih), Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI