Pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana Biopolarnog vakuuma (limfna drenaža)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA1990 din umesto redovne cene od 11500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana Biopolarnog vakuuma (limfna drenaža) u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.
  • Broj telefona za zakazivanje 060/6366-030
  • Ovu ponudu mogu da koriste podjednako i muškarci i žene,
  • Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.02.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.02.2015.

1990 din
Redovna cena : 11500 din

Ušteda : 9510 din

Popust : 83 %

Preuzeto : 10 kom

1990 din umesto redovne cene od 11500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana Biopolarnog vakuuma (limfna drenaža) u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.

   Šta je to ultrazvučna kavitacija?

      Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

 To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

 Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

 Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

 Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

     Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

 Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga, i do 6 centimetara.

 BIOPOLARNI Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i redukuje celulit, poboljšava celokupni izgled kože. 

Aparat za BIOPOLARNI terapiju je tehnika masaže na mehanički način dreniranja limfnih sudova zasnovan na primeni razređenog vazduha-vakuma. Pored podizanja tonusa tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljša kvalitet kože, poboljša vezivnopotkožno tkivo.

Limfna masaža će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe.

LIMFNA DRENAŽA pomaže u lečenju i regeneraciji mišićnog tkiva, poboljšanju tonusa kože i obnavljanju prirodne elastičnosti kože.

Prednosti limfne drenaže:Klinički dokazan terapeutski metod.Trenutni, vidljivi rezultati.

Zašto ne biste pokušali i Vi ?

PITANJE POSTAVLJENO DANA 26/01/2015godine u 04:36:46 časova

Da li kad kazete da se ne preporucuje za osobe koje imaju bilo kakav metal,mislite i na ZUBNU PROTEZU? HVALA

ODGOVOR NA PITANJE

Na zubnu protezu se ne misli,


PITANJE POSTAVLJENO DANA 26/01/2015godine u 04:33:40 časova

da li tih 5 tretmana idu zaredom? Pitam zbog organizacije prevoza6

ODGOVOR NA PITANJE

Najtačnije odgovore na stručna pitanja dobićete ako pozovete direktno salon na telefon: 060/6366-030


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI