350 din za anticelulit masažu u trajanju od 30 minuta

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA350 din umesto 1000 din za anticelulit masažu u trajanju od 30 minuta u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.
  • Broj telefona za zakazivanje 060/6366-030
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.02.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.02.2015.

350 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 650 din

Popust : 65 %

Preuzeto : 0 kom

350 din umesto 1000 din za anticelulit masažu u trajanju od 30 minuta u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.

           

Da bi masaža bila delotvorna morate biti uporni i gotovo svakodnevno masirati delove ugrožene celulitom. Ne očekujte čudo od masaže u roku kraćem od 30 dana. Anti-celulit masaža će u svakom slučaju poboljšati cirkulaciju u delovima tela koji su zahvaćeni celulitom.

 Osnovno pravilo anticelulit masaže je da ne sme da bude bolna i da dovede do pojave podliva i modrica. S duge strane, delovi tela koji su zahvaćeni celulitom vrlo su bolni čak i na blagi dodir, pa je to razlog da pa mnoge žene izbegavaju masažu. Ovaj bol na dodir se javlja kao znak slabe cirkulacije i akumuliranih toksina koji iritiraju nervne završetke. Važno je i da znate da će ovaj bol nestati čim se uspostavi normalna cirkulacija u potkožnom tkivu, pa bi kod srednjeg stepena celulita treća masaža trebala biti skoro bezbolna.

 

Masaža je jedno od najprirodnijih i najdelotvornijih sredstava u borbi protiv celulita i u znatnoj meri će doprineti zdravlju i značajno smanjiti celulit.

 

Da bi se razbile naslage celulita potrebna je masaža koja će ga prvo usitniti i razbiti, a zatim i putem limfe izbaciti preko bubrega. Počinje se sa nežnom i blagom masažom delova zahvaćenih celulitom, a kasnije postepeno prelazi na nešto intenzivniju masažu. Optimalan broj tretmana zavisi od osobe do osobe ali obično je to desetak tretmana.

Anticelulitna masaža kombinuje masažu iskusne i stručne fizioterapeutkinje  uz upotrebu  eteričnih ulja namenjena tretiranju celulita.Cilj masaže je pokrenutanje cirkulacije, limfe, pospešuje izbacivanja viška vode i toksina iz tela.

Zato dozvolite svom telu da uživa! Bićete zdraviji i aktivniji!


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI