ETNO SELO STANISIC SA KUPANJEM U BANJI DVOROVI 11.07.2021.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Jednodnevni izlet u “ETNO SELO STANIŠIĆI” za 1090 din. u organizaciji agencije "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termin putovanja: 11.07.2021
  • Polazak iz gradova: Novi Sad, Ruma i Sremska MITROVICA
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 1090 din. plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera,100.00 din

Preuzeto : 62 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS

za Jednodnevni izlet u “ETNO SELO STANIŠIĆI” za 1090 din. "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad

ETNO SELO “STANIŠIĆI”

 

jednodnevni izlet

 

11.07.2021

 

 

Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu nalazi se Etno selo "Stanišići". Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo usred Semberske ravnice.

 

 

 

Program putovanja:

 

 Polazak u 07:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 06:45H). Vožnja preko Rume i Sremske Mitrovice sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.Dolazak u banju Dvorove.Slobodno vreme za kupanje do 14:30h posle toga dolazak u Stanišiće i razgledanje etno kompleksa. Slobodno vreme i predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Polazak za Novi Sad i dolazak u kasnim večernjim časovima.  CENA ARANŽMANA: 1.090,00 din.  

ARANŽMAN OBUHVATA: –Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd) ,– Razgledanja i obilaske prema programu ,–Usluge pratioca grupe tokom putovanja,–Troškove organizacije putovanja.  

ARANŽMAN NE OBUHVATA: - Ulaznicu za banju Dvorovi - 300,00 rsd placa se u agenciji prilikom prijave –Individualne troškove putnika– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

 

Način plaćanja: plaćanje u gotovini do polaska.

 

Rok za prijavu: do popune mesta.

 

Opšte napomene:

-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska;

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u gradu i lokalitetima,...);

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene izvođenja pojedinih sadržaja u programu;

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

-Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava;

-Ovaj Program putovanja predstavlja predugovorno obaveštenje;

 

Državljani R. Srbije mogu ulaziti na teritoriju cele Bosne i Hercegovine bez viza i nesmetano boraviti do 90 dana, sa pasošem ili ličnom kartom na svim graničnim prelazima između R. Srbije i Bosne i Hercegovine, izuzev aerodroma, gde je za ulazak u Bosnu i Hercegovinu potreban pasoš. Rok važenja pasoša radi turističkog putovanja mora biti najmanje 3 meseca prilikom ulaska na teritoriju BiH, dok se dužina boravka, prilikom odobravanja boravka, vezuje za dužinu roka važenja pasoša. Maloletna lica su obavezna da putuju sa pasošem.

Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene u slučaju promena u kursu razmene valute ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja (promena cene aerodromske takse, uvođenja novih ili izmene postojećih)..

U skladu sa članom 79. Zakona u turizmu, za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.  Osoba zadužena za prijem reklamacija: Marko Gojković; Dunavska 13, Novi Sad; tel. 021/382-31-07; mejl: nsglobustours@gmail.com

 

Program je rađen na bazi od minimum 40 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.

                            

Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije „GLOBUS TURS PLUS” - Novi Sad, Dunavska 13            

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE «GLOBUS TURS PLUS» NOVI SAD; TELEFON  021/3823107

Program br. 1 – Etno selo Stanišići od 23.05.2021.


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca