Tretman presoterapije tela u trajanju od 30 minuta!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  990 din. umesto redovne cene od 3500 din. za Tretman presoterapije tela u trajanju od 30 minuta u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2021.
990 din
Cena pre popusta : 3500 din

Ušteda : 2510 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 10 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 990 din. umesto redovne cene od 3500 din. za Tretman presoterapije tela u trajanju od 30 minuta u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!

*Tretman presoterapija tela
*Poboljšan rad svog metabolizma
*30 minuta za tretman koji čisti organizam
*Izbacite višak tečnosti iz organizma  

    Očistite svoj organizam!
  Potrebna vam je detoksikacija organizma, želite da poboljšate cirkulaciju, izbacitevišak tečnosti iz organizma, rešite se celulita...Dve reči su dovoljne- preso terapija.  Ukoliko se primenjuje preventivno ima veoma pozitivno dejstvo na oslobađanje organizma od nakupljenih toksina, otoka i osećaja težine
  Limfna drenaža ili presoterapija je terapeutski, kompjuterski vođeni, kompresioni postupak koji stimuliše limfnu i vensku cirkulaciju, doprinoseći boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, detoksikaciji organizma, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.  Preso terapija  Presoterapija je mehanička limfna drenaža. Limfna drenaža je odličan tretman za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit. U kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama (ultrazvuk, kreme, pakovanja, radiotalasna terapija) daje odlične rezultate. Limfnom drenažom znatno se poboljšava prokrvljenost tkiva, eliminišu štetni metaboliti (detoksikacija) i znatno umanjuje količina međućelijske tečnosti. 

Ovaj tretman NIJE DOZVOLJEN u sledećim slučajevima:

-trudnoća
-kancer bolesti srca (infarkt, pejsmejkeri i sl.)
-multipleks skleroza
-sveže traume
-akutni edem pluća
-tromboflebitis
-arterioskleroza
-za osobe na antikoagulantnoj terapiji
-proširene vene 
 
 

Studio Angel,

Narodnog fronta 73, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel

Komentari kupaca