4 u 1 tretman lica u Studiju Angel, Bulevar patrijarha Pavla 14a!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 3500 din. za "4 u 1" tretman lica u studiju “Angel”  Bulevar patrijarha Pavla 14a u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru minimum dan ranije.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2021.
990 din
Cena pre popusta : 3500 din

Ušteda : 2510 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 19 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

990 din. umesto redovne cene od 3500 din. za "4 u 1" tretman lica u "Studiju Angel“, Bulevar patrijarha Pavla 14a, Novi Sad!

Tretman započinje uklanjanjem šminke, ili njenih ostataka. Potom se na kožu aplicira enzimski piling (par minuta) i koža se očisti.

Posle tretmana parenja lica vapozonom, pristupa se čišćenju lica tj. komediekspresiji. Nakon ovog tretmana na lice se stavlja toxine maska odnosno, pravi biološki upijač koji apsorbuje i eliminise nečistoće sa kože. Time se završava prvi deo tretmana korišćenjem darsonvalizacije, koja je bitna zbog dejstva ozona na kožu.

Drugi deo tretmana podrazumeva ultrazvučnu špatulu. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju.

Postižu se odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, bubuljica i mrlja. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Treći deo tretmana sastoji se u nanošenju maske od Aloje i seruma sa tri vrste hijelurona za potpunu revitalizaciju kože.

Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lice

"Studio Angel“,

Bulevar patrijarha Pavla 14a,

Novi Sad


____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_______________________________________Frizersko kozmetičarski studio Angel

Bulevar patrijarha Pavla 14a , 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel, Somborski bulevar 14 на већој мапи


Bulevar patrijarha Pavla 14a,
Novi SadDodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel

Komentari kupaca