Tretman Mršavljenja -- elektrostimulacija --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 390 din umesto redovne cene od 1500 din. za Tretman Mršavljenja--Elektrostimulacija tela i serum za razbijanje celulita na bazi spiruline u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2021.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
390 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 1110 din

Popust : 74 %

Preuzeto : 17 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

390 din umesto redovne cene od 1500 din. za Tretman Mršavljenja--Elektrostimulacija tela i serum za razbijanje celulita na bazi spiruline u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!


#Elektrostimulacija ##

   Elektrostimulacija je ustvari kontrakcija mišića identična onoj koju osećate dok radite vežbe, s tom razlikom što ovde nema fizičkog napora. Najveća prednost elektrostimulacije mišića ogleda se u kontrolisanoj lokalnoj redukciji masnog tkiva, tonizaciji mišića i kože, pri čemu se telo oblikuje, a koža postaje napetija i mlađeg izgleda!

Elektrostimulacija predstavlja niskofrekventnu struju koja se primenjuje u dijagnostici, terapiji i u kozmetologiji. Ukoliko imate problem sa masnim naslagama i stvaranjem upornog celulita, puno sedite ili jednostavno nemate vremena za vežbe, onda je elektrostimulacija pravo rešenje. Predstavlja idealnu zamenu za fizičku aktivnost jer električni impulsi, dejstvom na mišiće i mišićne grupe na koje se želi delovati dovode do tkz."pasivne gimnastike".

Energiju za kontrakcije mišići crpe iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga (lipoliza), tako da se primenom elektrostimulacije može postići smanjenje obima delova tela za 2-3 cm (struk, bokovi, nadkolenice itd.). Primenom elektrostimulacije postiže se poboljšanje cirkulacije, metabolizma, oksigenacija tkiva, eliminacija viška vanćelijske tečnosti, tako da se pored toniziranja pojedinačnih mišićnih grupa i oblikovanja tela postižu i efekti lokalnog smanjenja celulita i masnih naslaga.

*Elektrostimulacijom do željenje figure

*Eleminišite masne naslage

*Serum za razbijanje celulita na bazi spiruline

*Preporučuje se serija od 10 tretmana

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


PITANJE POSTAVLJENO DANA 19/02/2021godine u 11:32:50 časova

Da li mogu kupiti vise kupona i iskoristiti ih za vise tretmana do kraja isteka roka kupona?

ODGOVOR NA PITANJE

Da, možete!


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Komentari kupaca