Stomatološka usluga po izboru

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 890 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : za belu nano kompozitnu plombu (jednopovršinska popravka jednog zuba) ili uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili rutinsko nehirurško vađenje zuba + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji "Vermia Dent" Petra Drapšina 34 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti najviše dva vaučera,
  • Ponuda važi samo za one pacijente kojima je ovo prvi dolazak u ordinaciju!
  • Jedan vaučer važi za jedan zub,
  • Zakazivanje: radnim danima (ponedeljak-petak) od 10-17h, subotom od 10-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2021.
890 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1110 din

Popust : 56 %

Preuzeto : 41 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

890 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : za belu nano kompozitnu plombu (jednopovršinska popravka jednog zuba) ili uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili rutinsko nehirurško vađenje zuba + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji "Vermia Dent" Petra Drapšina 34 u Novom Sadu!

U stomatološkoj ordinaciji Vermia Dent"u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. 

Stomatološke usluge po izboru su:

1. Plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jednopovršinskih plombi) uz anesteziju ili

2. Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca i poliranje zuba. Zubni kamenac koji u sebi sadrži veliki broj bakterija gomila se na vašim zubima, i izaziva upalu, krvarenje desni a može da dovede i do da dok u na Vam na i ispadanja zuba. To utiče ne samo na zdravlje vaših zuba, nego na zdravlje uopšte. Redovnim uklanjanjem zubnog kamenca obezbedićete zdrav i blistav osmeh. ili

3. Rutinsko nehirurško vađenje zuba uz anesteziju koja je uključena u cenu vaučera,

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju.

   U savremeno opremljenoj ordinaciji  i u opuštajućem i prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije Vermia Dent" dr Darija Vujović i tim stručnjaka posvetiće Vam stručnu pažnju, zbog kojeg odlazak kod zubara više neće biti ni najmanje stresan.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE VERMIA DENT

Petra Drapšina 34 , 21000 Novi SadPetra Drapšina 34 , Novi Sad


Dodatne slike : ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE VERMIA DENT

Komentari kupaca