Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 20% za izradu metalo-keramičkih krunica po članu

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (MINIMUM TRI ČLANA) po ceni od 9600 din. umesto redovne cene od 12000 din.
  • Nakon preuzimanja vaučera neophodno je obaviti pregled u Stomatološkoj ordinaciji “Dental point” Bul.Jovana Dučića 13, Novo naselje, (zgrada Pošte kod prodavnice UNIVEREXPORT) i konsultovati se sa Dr. Draganom Petković o tome koliko je krunica potrebno.
  • Besplatan pregled možete obaviti isti dan uz prethodno zakazivanje na tel.; 065-205-4104  ; 021.402-671
  • U izradi se koristi najkvalitetnija IVOCLAR VIVADENT keramika.
  • Plaćanje usluga koje su u svrhu promocije vršite direktno davaocu usluge.Dovoljno je da sa sobom ponesete samo broj ovog vaučera (ne trebate ni da štampate vaučer).
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2024.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
0.00 din

Preuzeto : 18 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (MINIMUM TRI ČLANA) po ceni od 9600 din. umesto redovne cene od 12000 din. u Stomatološkoj ordinaciji “Dental point” Bul.Jovana Dučića 13, Novo naselje, (zgrada Pošte kod prodavnice Univerexport) Novi Sad!

ZUBNE KRUNICE

Zubne krunice, poznate su kao i navlake, nadoknađuju oštećeno krunično zubno tkivo i u potpunosti imitiraju oblik, veličinu i boju zuba. Izrada krunica se radi u sledećim slučajevima: -prelom zubne krune zuba -zubi sa velikim karioznim defektima koji se ne mogu popraviti plombiranjem-zubi koje je neophodno zaštititi i ojačati nakon lečenja zubnog živca-zubi sa izrazitim nepravilnostima boje i oblika

MOSTOVI

Zubni most je zubna nadoknada od najmanje dve spojene zubne krunice.Kod pacijenata kome nedostaje jedan ili više zuba most stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje i naginjanje susednih zuba u prazan prostor.Takođe onemogućava gubitak vertikalne dimenzije. Mostovi su cementirani i ne mogu se vaditi iz usta.Zubi koji nedostaju nadoknađuju se labaratorijski izrađenim krunicama koje su vezane za najmanje dve zubne navlake cementirane na prethodno prebrušene zube.Mostovi se koriste za nadoknadu manjeg broja izgubljenih zuba, a uslov je postojanje stabilnih i zdravih zuba za koje se fiksiraju koji služe kao nosači.

U stomatološkoj ordinaciji Dental point u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali  Zdrav i blistav osmeh po super ceni.

U izradi se koristi najkvalitetnija IVOCLAR VIVADENT keramika.

 Plaćanje usluga koje su u svrhu promocije vršite direktno davaocu usluge.Dovoljno je da sa sobom ponesete samo broj vaučera (ne treba ni da štampate vaučer).

Detaljnije informacije na  http://www.dental-point.rs/

 


Stomatološka ordinacija Dental-Point

Bulevar Jovana Dučića 13, 21000 Novi Sad


Stomatolog

Vlasnik i osnivač Ordinacije opšte stomatologije, DENTAL POINT, je stomatolog dr Dragana Petković.

Rođena je 24.februara 1975.godine u Sarajevu. Diplomirala je 2002.godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu na Odseku za stomatologiju a stručni ispit je položila 2003.godine. Udata je, ima troje dece.

Pored obaveznog lekarskog staža ima višegodisnje iskustvo u struci. Ordinaciju je otvorila 2005.godine. Kontinuirano se usavršava na seminarima i kongresima koji se tiču inovacija u različitim oblastima stomatologije.Član je Stomatološke komore Srbije.


Kontakt:

Novi Sad-Bulevar Jovana Dučica 13, Novo Naselje.



View Dental point in a larger map


Dodatne slike : Stomatološka ordinacija Dental-Point

Komentari kupaca