Nutricionistički pregled sa izradom jelovnika

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2400 din umesto redovne cene od 6000 din. za Pregled dijetetičara-nutricioniste i kompletan program ishrane+kontrolni pregled za 2 meseca, u “Centru za razvoj Anima studio“ Miše Dimitrijevića 33, u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru radnim danima od 09-17h,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,

 Vaučer važi do: 30.11.2021.

2400 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 3600 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 11 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

2400 din umesto redovne cene od 6000 din. za Kompletan nutricionistički pregled sa izradom jelovnika uz gratis kontrolni pregled, u “Centru za razvoj Anima studio“ Miše Dimitrijevića 33, u Novom Sadu!

Pregled dijetetičara-nutricioniste i kompletan program ishrane+kontrolni pregled za 2 meseca!

SAVREMENI NUTRICIONIZAM I DIJETETIKA

PROGRAMI ISHRANE ZA SVE SIMPTOME

Ne brojimo kalorije, ne radimo testove intolerancije, ne merimo delove tela, ne delimo telo na pojedine organe, ne cepkamo vas na delove već vas posmatramo kao celinu!

Živimo u 21. veku  a lečimo se,razmišljamo i hranimo  se kao da smo u mračnom srednjem veku.

Razvoj nauke na poljima epigenetike, kvantne medicine, nutricionizma i metafizike  nam dokazuje da naša tela nisu motor sa unutrašnjim sagorevanjem, ne vodi nas endokrini sistem, nisu životinjske namirnice izvor zla, priroda ne pokušava da nas ubije, ne postoje genetske bolesti, biti star ne znači i biti bolestan itd.

Shodno tome, pristup problemima kao što je redukcija težine i dostizanje idealne po principu brojanja kalorija jeste potpuno prevaziđena nauka.

Takođe, ne postoji tako nešto kao što je  intolerancija na hranu, postoje samo narušene unutrašnje barijere koje izazivaju reakcije na pojedine sastojke hrane pri čemu dobijate simptome poput nadutosti, gasova,grčeva, glavobolja, osipa, ekcema, bolova u zglobovima, umora i sl.

Ne posedujemo organ koji se zove imuni sistem...naše celo telo jeste imuni sistem!

Savremeni nutricionizam pristupa ljudskom telu kao inteligentnoj kreaciji koja za svoje harmonično funkcionisanje zahteva adekvatan odnos vrsta koje je nastanjuju i materija koje je grade.

Da...dobro ste čuli...

Naša tela su nastanjena raznim mikroorganizmima koji čine našu normalnu floru a svaki disbalans tog ekosistema vodi između ostalog i promenama u telesnoj težini, raspoloženju, promenama u radu probavnih organa i mnogim drugim simptomima.

Zaboravite na naporne i dosadne dijete u kojima vam se nalaže da merite hranu u gramima i koje u vama izazivaju jedino osećaj krivice i težine  a daju rezultate na kratke staze.

Upoznajte se sa prirodnim načinima ishrane koji ćete sa lakoćom usvojiti i primenjivati do kraja života a koji će vam doneti rezultate koje toliko dugo očekujete.

Individualni programi ishrane koji vam se nude, obezbeđuje optimalan unos svih potrebnih vitamina, minerala i drugih hranljivih materija a vode optimalnom zdravlju i blagostanju.

Budite najbolja verzija sebe...jer vi to zaslužujete !

“Centru za razvoj Anima studio“

Miše Dimitrijevića 33, u Novom Sadu!

animacentarzarazvoj@gmail.com

____________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!Centar za razvoj Anima studio

Miše Dimitrijevića 33 , 21000 Novi SadMiše Dimitrijevića 33, Novi Sad


Dodatne slike : Centar za razvoj Anima studio

Komentari kupaca