### NOVO ### Higijenski treman lica u kombinaciji sa radiofrekvencom i biostimulacijom!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3750 din umesto 5000 din za Higijenski treman lica u kombinaciji sa radiofrekvencom i biostimulacijom Salon lepote B&B Beauty Loft--Katolička porta 4, Novi Sad!
  • Zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: radnim danima od 09-20h, subotom od 09-18h, nedeljom od 10-17h, ponedeljak neradan dan
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2022.
3750 din
Cena pre popusta : 5000 din

Ušteda : 1250 din

Popust : 25 %

Preuzeto : 3 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

3750 din umesto 5000 din za Higijenski treman lica u kombinaciji sa radiofrekvencom i biostimulacijom Salon lepote B&B Beauty Loft--Katolička porta 4, Novi Sad!
 
 Higijenski treman lica u kombinaciji sa radiofrekvencom i biostimulacijom-
 
 Higijenskim tretmanom oslobađamo kožu suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, čime se ne dobija samo čišćenje kože već i hidriranje kože. Sledstveno tome pospešuje se mikrocirkulacija, što direktno utiče na fibroblaste, a u kombinaciji sa radiofrekvencom I biostimulacijom potdstičemo ih na proizvodnju kolagena i elastina, koji daju elastičnost i čvrstinu kože.
 
 Higijenski tretman podrazumeva: mehanički piling komedoekspresiju, masažu, limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea. Zatim dubinska ozonizacija i dezinfekcija, nakon koje sledi aplikovanje maske, koja je prilagođena tipu Vaše kože, sa ciljem umirivanja kože nakon tertmana, hidratacije, balansiranja rada lojnih žlezda i učvršćivanje.
 
 Tretman traje od 90 do 120 min

Salon lepote B&B Beauty Loft 
Katolička porta 4
Novi Sad
___________________________Salon lepote B&B Beauty Spot

Katolička porta 4, 21000 Novi SadKatolička porta 4, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : Salon lepote B&B Beauty Spot

Komentari kupaca