1300 din. zaTest intolerancije na hranu u Lin Lab Laboratoriji Bulevar Cara Lazara 108 !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1300 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
  • Test na netolaranciju na hranu se određuje iz venske krvi, krv se vadi  u jutarnjim časovima, na prazan zeludac Pre vađenja krvi iz vene se popunjava upitnik sa osnovnim podacima o korisniku
  • Radno vreme: pon-pet 07.30-18h; subota 08-13h,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Vaučer važi do: 30.06.2024.

1300 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1700 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 10 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1300 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu!

 Test intolerancije na 349 vrsta namirnica putem biohemijske analize krvi u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!

ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIŠAK KILOGRAMA?

Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vašem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loših posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u širokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti. Test netolerancije na hranu, koji se obavlja u laboratoriji Lin Lab (Novi Sad) mnogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz uzorka krvi iz prsta, a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nešto što je drugima lekovito, Vama može doneti više štete nego koristi.

Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom. Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vašem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, nego će u Vašem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.

Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.

Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.

  • Test na netolaranciju na hranu se određuje iz venske krvi, krv se vadi  u jutarnjim časovima, na prazan zeludac
  • Pre vađenja krvi iz vene se popunjava upitnik sa osnovnim podacima o korisniku


____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, 21000 Novi Sad
View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Dodatne slike : Lin Lab Laboratorija

Komentari kupaca