Kompletna magnetno kvantna analiza tela!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 950 din umesto redovne cene od 6000 din. za AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tela) kompjuterska analiza organizma sa 34 parametra Kompletna analiza stanja organizma, bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!
 • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • NAPOMENE: 24 h pre dolazka ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu prilikom analize ne smete imati ništa od metala natelu analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu kompletnu analizu na Srpskom jeziku dobijate na cd-u Obavezno poneti USB kako bi Vam se prebacila kompletna analiza na srpskom jeziku 

 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2022.
950 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 5050 din

Popust : 84 %

Preuzeto : 17 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

950 din umesto redovne cene od 6000 din. za AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tela) kompjuterska analiza organizma sa 34 parametra Kompletna analiza stanja organizma, bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!

AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tela) Analiza stanja organizma sa 34 parametra Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja Analiza se dobija na srpskom jeziku Za dobro kompletno funkcionisanje organizma, nesmetano i bez oboljenja, vrlo je bitno imati uvid u stanje i rad svih pojedinačnih organa - zato je preventiva jedan od najvažnijih faktora u očuvanju zdravlja. Najsavremenija metoda magnetno-kvantne analize utvrdiće sve eventualne nepravilnosti na osnovu 34 parametra

Magnetno-Qvantna Analiza Tela - Savremena tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristi magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa ćelija. Na ovaj način možemo dobiti sliku funkcionisanja kako pojedinih organa tako i organzma u celini. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista - olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate,  počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju.

Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma:

01 - Kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih funkcija

02 - Gastrointestinal funkcija

03 - Funkcija jetre

04 - Žučne kese

05 - Funkcija pankreasa

06 - Funkcija bubrega

07 - Funkcija pluća

08 - Moždani nervi

09 - Bolest kostiju

10 - Gustina kostiju

11 - Reumatoidni bolest kostiju

12 - Šećer u krvi

13 - Osnovni fizički kvalitet

14 - Toksini

15 - Mikroelement (vitamini, minerali)

16 – Ginekologija/prostata

17 - Koža

18 - Endokrini sistem

19 - Imuni sistem

20 - Grudi

21 - Alergeni

22 - Lipidni status

23 – Opšte stanje organizma

Merenje procenta telesnih masti, BMI - odnos sadržaja telesnih masti i vode je takođe značajan reper u određivanju rizika za razvoj određenih oboljenja...  Aparat kojim se meri sadržaj masti u organizmu radi na principu merenja elektronske impedance, uzimajući u obzir i druge fizičke faktore: starost, pol i težinu.

Pulsnim oksimetrom se meri procenat kiseonika u arterijskoj krvi. To je jedina neinvazivna metoda za pracenje zasićenosti krvi kiseonikom. Pulsni oksimetar pored zasićenosti kiseonikom pokazuje i srčani ritam.

Kod lošeg statusa kiseonika u našem telu dolazi do smanjene apsorpcije hranjivih materija, vitamina i minerala, što sve može dovesti do pojava hroničnih infekcija i opšte slabosti. Simptomi koji mogu ukazivati na manjak kiseonika su umor, slabost, bolovi u mišićima, lupanje srca, osjećaj hladnoće, slabljenje pamćenja i koncentracije, bledilo, vrtoglavica, probavne tegobePored masaža, tretmana celulita i masnog tkiva,

NAPOMENE:

  •  24 h pre dolazka ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu prilikom analize ne smete imati ništa od metala natelu analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu kompletnu analizu na Srpskom jeziku dobijate na cd-u 
   • Obavezno poneti USB kako bi Vam se prebacila kompletna analiza na srpskom jeziku 

Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,
 Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad

 • Radno vreme pon-pet 09-20h, subotom od 10-16h   __________________________________________


  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


POPUSTI 021

, 21000 Novi Sad
Dodatne slike : POPUSTI 021

Komentari kupaca