2100 din za pregled i Ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji FEMINA--Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3500 din umesto redovne cene od 6000 din. za pregled i ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji "Femina" Vase Stajića 20, u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević,
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h,  subotom 09-13h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2022.
3500 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 2500 din

Popust : 42 %

Preuzeto : 1 kom

PONUDA JE ISTEKLA

3500 din umesto redovne cene od 6000 din. za pregled i ultrazvuk dojki u ginekološkoj ordinaciji "Femina", Vase Stajića 20, u Novom Sadu.

   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

     Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.

   Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godišnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.

 Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%.

    Drage naše dame, brinite o svom zdravlju na vreme kako biste sprečile probleme koji sa godinama mogu da se nagomilaju ukoliko redovno ne posećujete ginekologa.

    Pregled ćete završiti za sat vremena, i tada možete da odahnite jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje

Dr Branislava Žanić Madžarević, medicinski fakultet je završila u Novom Sadu a specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva je položila 2001. godine. Ginekološku ordinaciju Femina otvorila je 2002. godine. Majka je tri ćerke.

________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Ginekološka ordinacija Femina

Vase Stajića 20, 21000 Novi SadПрикажи Ginekološka ordinacija Femina на већој мапи


Vase Stajića 20,Novi Sad


Dodatne slike : Ginekološka ordinacija Femina

Komentari kupaca