Paket od 5 VacuumFit 100 tretmana-- Hit paket tretmana za skidanje obima i gubitak kilograma --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 4500 din umesto redovne cene od 15000 din. za Paket od 5 VacuumFit 100 tretmana u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu! 
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme pon-pet 09-20h, subotom od 10-16h,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2022.
4500 din
Cena pre popusta : 15000 din

Ušteda : 10500 din

Popust : 70 %

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

4500 din umesto redovne cene od 15000 din. za Paket od 5 VacuumFit 100 tretmana u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu! 

Hit paket tretmana za skidanje obima i gubitak kilograma u Laser centru Triniti

  • Pet tretmana VacuumFit 100
  • Vakuum fit mršavljenje u vreći 
  • Ubrzava proces mršavljenja i izbacivanju viška vode iz organizma 
  • Tretman u trajanju od 60 minuta 

VacuumFit 100 je tretman sa najboljom formulom do sada za eliminaciju celulita i smanjenje obima. Ovaj tretman se preporučuje svima koji žele zategnutu i lepšu kožu, kao i eliminaciju masnih naslaga i celulita.  Tretman započinje pregledom stanja kože, tkiva i merenjem, a zatim se željene regije premazuju toplim, pa hladnim gelom. Vrlo je efikasan u ubrzanju procesa mršavljenja i izbacivanju viška vode iz organizma.  Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što VacuumFit 100 daje brze rezultate, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana! Izgubljeni centimetri u obimu se ne vraćaju, a celulit se vidno smanjuje. Proces tretmana je jednostavan i može se ponavljati iznova, bez neželjenih efekata. Bezbolan je, potpuno prirodan, sa relaksirajućim efektom. Tretmani se rade sa razmakom od 2-4 dana između svakog.

Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,
 Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad


__________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, 21000 Novi SadKralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Komentari kupaca