840 din.-DEPILACIJA celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 840 din. umesto redovne cene od 1400 din. za Depilaciju celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom u Frizersko kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31,( Salon za Depilaciju je na spratu) Novi Sad!
  • Radno vreme: pon-pet 14-19h, subotom 09-14h,
  • Obavezana je najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristitI do 30.12.2023.
840 din
Cena pre popusta : 1400 din

Ušteda : 560 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 12 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 840 din. umesto redovne cene od 1400 din. za Depilaciju celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom u Frizersko kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad.

   Pripremili smo za Vas kompletnu depilaciju  u salonu Almamons po sjajnoj ceni! 

Možete izabrati između kompletne depilacije ruku, pazuha, nogu sa preponama ili nogu sa intimnom depilacijom i pazuhom! GRATIS je depilacija nausnica!

  Depilacija se radi kombinacijom toplog i hladnog voska prema tipu i osetljivosti kože. Za bezbolnu brazilsku depilaciju koristi se sprej za smanjenje boli koji depilaciju neće učiniti da bude bez osećaja već će znatno olakšati uklanjanje dlaka sa te površine

Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31, ( Salon za masažu je na spratu) Novi Sad.

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  _______________________________________


Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi SadStevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca