Kompletna krvna slika sa sedimentacijom u Lin Lab Laboratoriji za samo 300 din

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 300 din. umesto 700 din. za kompletnu krvnu sliku sa sedimentacijom u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
  • Da bi se dobili validni rezultati, pacijent ne sme da jede ništa 12 sati pre vađenja krvi. Krv se vadi  u jutarnjim časovima, na prazan zeludac 
  • Radno vreme: pon-pet 07.30-18h; subota 08-13h,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Vaučer važi do: 30.07.2024.

300 din
Cena pre popusta : 700 din

Ušteda : 400 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 31 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

300 din. umesto 700 din. za kompletnu krvnu sliku sa sedimentacijom u „Lin Lab Laboratorija” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!

Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobiološka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Limanu 4, prekoputa kula. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata.

Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe.

Da bi se dobili validni rezultati, pacijent ne sme da jede ništa 12 sati pre vađenja krvi.

  Samo jedna jutarnja kafa sa šećerom pre vađenja krvi može da bude razlog za „lažne“ rezultate, pre svega glukoze. Zbog toga pripreme pre vađenja krvi treba shvatiti ozbiljno i pridržavati se uputstava lekara.

„Lin Lab" Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108,

Novi Sad!


____________________________________


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, 21000 Novi Sad
View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Dodatne slike : Lin Lab Laboratorija

Komentari kupaca