Hiperbarična komora: 10 tretmana u trajanju od 70 minuta!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 19900 din umesto 25000 din za 10 tretmana u hiperbaričnoj komori u trajanju od 70 minuta! Oxybaric Centar Novi Sad Resavska 2, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu 
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Ukoliko morate da otkažete zakazani termin obavezno to učinite minimum dan ranije u suprotnom Vaš kVaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Radno vreme: radnim danima i subotom od 08-20h, nedeljom od 09-15h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2024.
19900 din
Cena pre popusta : 25000 din

Ušteda : 5100 din

Popust : 20 %

Preuzeto : 5 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

19900 din umesto 25000 din za 10 tretmana u hiperbaričnoj komori u trajanju od 70 minuta! Oxybaric Centar Novi Sad Resavska 2, Novi Sad!

Hiperbarična komora 

U hiperbaričnim komorama udišete 100%-tni čist kiseonik pod povišenim atmosferskim pritiskom.  U ovim uslovima, povećana količina kiseonika u krvi se brže prenosi pomoću krvne plazme i do najudaljenijih ćelija u organizmu.  Bolja snabdevenost ćelije kiseonikom je ključna za bolju cirkulaciju, bolji imunitet i generalno, bolje zdravlje.

 
Zašto se preporučuje korišćenje tretmana u hiperbaričnim komorama ?
 

ZA ZDRAVLJE

Kiseonik je ključ života, jer ako nema kiseonika u tkivima, nema ni oksidacije u ćelijama. Ukoliko postoji manjak kiseonika u tkivima, dolazi do smanjenja apsorpcije hranjivih materija, minerala i vitamina, što uzrokuje razna obolenja, infekcije i opšte slabosti ogranizma.

Efekat tretmana  u hiperbaričnim komoram je povećanje nivoa kiseonika u ćelijama i pozitivan uticaj na celokupno zdravlje organizma.

 Opekotina i zarastanja rana  Istraživanje je pokazalo da tretmani u hiperbaričnim komorama znatno povećavaju broj i veličinu krvnih sudova u oštećenim tkivima i ranama (angiogeneza). Ovo povećanje omogućava ubrzanje procesa lečenja, zarastanja rana i oporavka usled povreda.   Ateroskleroza  Glavni problem kod ovog oboljenja jeste slabije snabdevanje organa kiseonikom usled lošije prohodnosti krvnih sudova. Pozitivni efekti hiperbaričnih tretmana se ogledaju u svaranju novih krvnih sudova (angiogeneza), što u značajnoj meri pomaže kod arteroskleroze.   Moždanog i srčanog udara  Povećana količina čistog kiseonika može smanjiti oticanje mozga, zaštititi njegove ćelije i smanjiti stepen nepovratnog oštećenja mozga. Tretmani u čistim kiseonikom imaju efekat bržeg oslobađanja od bola nakon srčanog udara, kao i smanjenje rizika od neželjenih efekata nakon pretrpljenog srčanog udara.  
 Parkinsonove bolesti  Tretmani u hiperbaričnim komorama mogu stabilizovati delove neurona i tako smanjiti napredovanje njihove degeneracije, vidljive kod Parkinsonove bolesti. Tretmani čistim kiseonikom mogu pomoći obolelima da se bolje osećaju i smanje drhtavicu.   
  Podsticanja plodnosti  Tretmani u hiperbaričnim komorama mogu poboljšati protok krvi unutar jajnika, a pomažu i u uravnoteženju pH sperme čime se poboljšava njen kvalitet.   
  Jačanja imuniteta, snage i izdržljivosti  Boravak u hiperbaričnim komorama poboljšava sposobnost belih krvnih zrnaca da pronađu i unište napadače. Takođe, povećava koncentraciju kiseonika u tkivima što im pomaže da se odupru infekciji.

ZA LEPOTU

Anti-aging  Tretmani u hiperbaričnim komorama povećavaju elastičnost kože i stimulišu proizvodnju kolagena, što dovodi do smanjenja bora i poboljšanja teksture kože. Takođe, povećava se nivo antioksidacione odbrane organizma, čime se usporava proces starenja ćelija.  
 Oporavak od estetskih operacija  Izlaganje tela 100%-tnom kiseoniku ubrzava proces zarastanja tako što omogućava da više kiseonika dođe do tretiranih područja. Ovo daje telu priliku da zaceli i značajno poboljša, i u nekim slučajevima potpuno olakša, tegobe nakon operacije.   Smanjenje akni i oštećenja kože od sunca  Kiseonik onemogućava toksine bakterija koje pokreću akne i smanjuje sposobnost bakterija da se razmnožavaju. Kiseonik je važna komponenta u podmlađivanju kože i lečenju fotostarenja kože (starenje kože izazvano dugom izlaganju sunčevim zracima).   
Pospešivanja gubitka kilaže  Kiseonik povećava cirkulaciju i ubrzava metabolizam, a ubrzavanjem metabolizma sagoreva se više kalorija. Prilikom svakog tretmana gubi se od 400 do 600 kalorija i pospešuje se varenje.   
Detox organizma  Tretmani u hiperbaričnim komorama vrše detoksikaciju celog organizma tako što brže dopremaju kiseonik u sve ćelije i sve organe, pa tako i u one koji su na prvoj liniji odbrane od toksina.   
Oporavak nakon transplantacije kose  Hiperbarična terapija kiseonikom vrši hiper oksigenaciju tela na mikro-kružnom nivou te može da smanji posthirurško osipanje folikula i dovede do manje folikulitisa i svraba.

ZA SPORTISTE

 Zarastanje rana, mišića, ligamenata i preloma  Kada su prisutne različite sportske povrede, sportistima se, kao dopuna terapijama, preporučuju i tretmani u hiperbaričnoj komori. Ovi tretmani ubrzavaju zarastanje kostiju i hrskavice, što je posebno važno kod oporavka od sportskih povreda.   
 Poboljšanje fizičke sposobnosti za oko 35%  Ovim tretmanima pomaže se povređenom tkivu tako što se unosi više kiseonika nego što je to inače moguće. Na taj način, povećava se cirkulacija i ubrzava proces oporavka od povreda, a dolazi i do poboljšanja sportskih performansi.   Poboljšanje memorije i koncentracije za oko 20%  Tretmani u hiperbaričnim komorama omogućavaju veću količinu kiseonika u organizmu što direktno utiče na povećanje koncentracije. Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi i povećanju energetskih sposobnosti organizma.
 
Oxybaric Centar Novi SadOxybaric Centar Novi Sad

Resavska 2 , 21000 Novi SadResavska 2, Novi Sad


Dodatne slike : Oxybaric Centar Novi Sad

Komentari kupaca