4000 din -- Kardiološki Pedijatrijski pregled-- EKG i ultrazvuk srca u poliklinici Best Medica

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 4.000 din. umesto 6.600 din. za kompletan kardiološki pedijatrijski pregled EKG ultrazvuk srca u poliklinici Best Medica, Ćirila i Metodija 16, Novi Sad!
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme radnim danima od 08-20h, subota od 08-14h. 
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2024.
4000 din
Cena pre popusta : 6600 din

Ušteda : 2600 din

Popust : 39 %

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

4.000 din. umesto 6.600 din. za kompletan kardiološki pedijatrijski pregled EKG ultrazvuk srca u poliklinici Best Medica, Ćirila i Metodija 16, Novi Sad!


       PEDIJATRIJSKI KARDIOLOŠKI pregled podrazumeva razgovor sa roditeljima i pacijentom u okviru anamneze,  pregled srca i magistralnih krvnih sudova,  opšti internistički pregled, sagledavanje opšteg statusa zdravlja. 

 Ultrazvučni pregled srca je dijagnostička metoda koja koristi ultrazvučni talas za vizuelizaciju srčanih struktura, pomoću koje se dobijaju značajni podaci o morfologiji i funkciji srčanog mišića, srčanih zalistaka, dimenzijama srčanih šupljina, i brzini protoka krvi kroz srce i velike krvne sudove. Postavljanje dijagnoze i određivanje terapije.  


 Poliklinika Best Medica obavlja specijalističke lekarske preglede i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti pedijatrije, interne medicine i ultrazvučne dijagnostike, kao i konsultantske usluge iz drugih oblasti medicine. 

   U poliklinici Best Medica:  

  ---  rade stručnjaci iz Novog Sada i Beograda sa višegodišnjim i višedecenijskim iskustvom iz svojih oblasti dijagnostičke 

  --- terapijske procedure se sprovode po najsavremenijim standardima medicinske prakse i na aparatima poslednje generacije misija 

  --- vizija je da bez čekanja i komplikovanih procedura, a po povoljnim cenama i u kratkom roku završite Vaš pregled 

 

Poliklinika "Best Medica"
    Ćirila i Metodija 16
         Novi Sad

___________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

___________________________


BESTMEDICA poliklinika

Ćirila i Metodija 16, Ćirila i Metodi Novi SadĆirila i Metodija 16, Novi Sad


Dodatne slike : BESTMEDICA poliklinika

Komentari kupaca