Pedijatrijski pregled -- Best Medica

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2.000 din. umesto 5.000 din. za Pedijatrijski pregled u poliklinici Best Medica, Ćirila i Metodija 16, Novi Sad!
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme radnim danima od 08-20h, subota od 08-14h. 
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2024.
2000 din
Cena pre popusta : 5000 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

2.000 din. umesto 5.000 din. za Pedijatrijski pregled u poliklinici Best Medica, Ćirila i Metodija 16, Novi Sad!

       PEDIJATRIJSKI pregled podrazumeva razgovor sa roditeljima i detetom u okviru anamneze,  pregled dece, tumačenje i analizu medicinske dokumentacije, postavljanje radne dijagnoze, predlog terapije, eventualno upućivanje na dodatne dijagnostičke i konsultantske preglede.


 Poliklinika Best Medica obavlja specijalističke lekarske preglede i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti pedijatrije, interne medicine i ultrazvučne dijagnostike, kao i konsultantske usluge iz drugih oblasti medicine. 

   U poliklinici Best Medica:  

    --- rade stručnjaci iz Novog Sada i Beograda sa višegodišnjim i višedecenijskim iskustvom iz svojih oblasti dijagnostičke 

    --- terapijske procedure se sprovode po najsavremenijim standardima medicinske prakse i na aparatima poslednje generacije   

    --- misija i vizija je da bez čekanja i komplikovanih procedura, a po povoljnim cenama i u kratkom roku završite Vaš pregled

 

Poliklinika "Best Medica"
    Ćirila i Metodija 16
         Novi Sad

___________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

___________________________


BESTMEDICA poliklinika

Ćirila i Metodija 16, Ćirila i Metodi Novi SadĆirila i Metodija 16, Novi Sad


Dodatne slike : BESTMEDICA poliklinika

Komentari kupaca