Proslava rođendana za decu+ party program + sokići- KREATIVNI KLUB- Marka Miljanova 7

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 3990 din umesto redovne cene od 8000 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 13h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 25-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete.
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Ponuda ne važi u dane vikenda (subota i nedelja),
 • Jedan vaučer važi za  jedan rođendan.
 • Radno vreme: (pon-pet) od 13h do 21h,
 • Povoljne cene pića u prostoru za do 40 roditelja,
 • Tel. za informacije i rezervacije termina 063/525-021,
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.12.2015.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.12.2015.

3990 din
Redovna cena : 8000 din

Ušteda : 4010 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 8 kom

 • 3990 din umesto redovne cene od 8000 din. za proslavu rođendana za decu u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima (od ponedeljka do petka).

 

3990 din umesto redovne cene od 8000 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 11h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 25-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete.

   Ako želite da istinski uživate u proslavi rođendana Vaših najmilijih i da Vas oko svih sitnih detalja ne hvata nervoza, organizaciju ove godine prepustite rođendaonici "Kreativni klub Novi Sad" jer oni imaju proveren tim koji će Vam pružiti savršen rođendan . Uz vaučer dobijate i organizaciju kompletnog rođendanskog  programa za vaše klince i klinceze, 2sata sjajne zabave i divnih iznenađenja za klince bilo kog uzrasta!

Prostor u dečijoj igraonici “Kreativni Klub “ sastoji se iz dva dela. Deo za decu gde se nalaze dve prostorije za rođendane, igraonica u kojoj je stoni fudbal, x-box igrice, kuhinja za devojčice, itd…a u drugoj bazen sa lopticama za najmlađe.

   Drugi deo je za odrasle sa pogledom na decu , u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Dođite da zajedno proslavimo Vaš rođendan, da se zajedno igramo. U prostranom objektu i divnom ambijentu dočekaće vas nasmejana i vedra lica našeg stručnog tima, jer kod nas rade samo najbolji! Sa Vašom decom družiće se animatori, koji će vrlo rado pričuvati Vašu decu na sat-dva dok Vi obavljate druge poslove. Iskusni animatori će Vašem slavljeniku prirediti nezaboravnu žurku.


Kreativni klub

Marka Miljanova 7, 21000 Novi Sad
Прикажи Kretivni klub на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI