KAKO RADE POPUSTI 021 ?

REGISTRUJ SE

Registracija na sajtu popusti021.rs je jednostavna i obavlja se za nekoliko minuta. Potrebno je samo da osmislite vaše korisničko ime i šifru a zatim upišete svoju e-mail adresu i sledite dalja uputstva.

Kada Vam se prikaže poruka o uspešnoj registraciji potrebno je da otvorite Vašu email adresu, zatim otvorite email koji smo Vam poslali i kliknete na aktivacioni link.

Ukoliko Vam nije u potpunosti jasan proces registracije pogledajte ovaj video ::: klikni ovde da pogledaš video uputstvo za registraciju :::

KUPI VAUČER

Proces kupovine :

  • 1. Klikni na dugme prijavi se i upiši svoje korisničko ime i šifru
  • 2. Izaberite željenu ponudu i kliknite na dugme "Kupi"
  • 3. U sledećem koraku morate popuniti osnovne podatke kao kad vršite uplatu putem opšte uplatnice
  • 4. Odmah nakon koraka 3. dobićete na Vaš email izgled uplatnice (Izgled Vaše uplatnice možete videti i ako pristupite svom nalogu)
  • 5. Nakon što prepišete podatke na uplatnicu i uplatu izvršite u najbližoj pošti, banci ili putem e-banka administrator sajta će Vam poslati Vaš kupon na email adresu koju ste naveli prilikom registracije na našem sajtu.

UŽIVAJTE U POPUSTIMA 021

Nakon što evidentiramo Vašu uplatu automatski Vam šaljemo na email adresu Vaučer koji ste kupili. Preostaje Vam još da odštampate Vaš vaučer i iskoristite ga u roku koji je naveden u ponudi.

PREPORUČITE PRIJATELJIMA

Preporučite prijateljima i poznanicima popuste 021 jer time stvarate mogućnost da Vam obezbedimo još atraktivnije ponude sa većim popustima.