100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 40% za uslugu ubrizgavanja VIPSEAL-a (PLAVI GEL) za gume za (Automobile, Kamione, Autobuse, Motore,...)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 40% za uslugu ubrizgavanja VIPSEAL (PLAVI GEL) za gume za (Automobile, Kamione, Autobuse, Motore,...) FANTASY Vipseal, Žike Popovića 2. Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera;
  • Jedan vaučer važi  za uslugu ubrizgavanja gela u željeno vozilo a ne prodaja gela;
  • Kontakt telefoni 062 220 285
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom;
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 15.07.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer aktivirati do: 15.07.2016.

100 din
Redovna cena : 200 din

Ušteda : 100 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 0 kom

100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 40% za uslugu ubrizgavanja VIPSEAL (PLAVI GEL) za gume za (Automobile, kamione, Autobuse, Motore,. ..) FANTASY Vipseal, Žike Popovića 2. Novi Sad!

RECITE ZBOGOM MENJANJU GUMA!

ZABORAVITE NA „KRPLJENJE“ GUMA I GUBITAK VREMENA KOD VULKANIZERA

- VOZITE BEZBRIŽNO I PRITOM UŠTEDITE 3-7% GORIVA I PRODUŽITE TRAJANJE GUMA ZA 20%

    Znate i sami koliko nezgodno može biti kada Vam se probuši guma. Postavljanje rezervne gume kada ste u žurbi oduzima puno vremena, da ne spominjemo prljanje i ostale prateće komplikacije! Od sada zaboravite na to da će vam se guma IKADA probušiti. Predstavljamo Vam VIPSEAL, specifičnu masu visokih performansi koji svaku gumu pretvara u gumu koja se sama zakrpi istog trenutka kada se probuši!

    Kako radi ?

    VIPSEAL se ubrizgava kroz ventil gume i tvori zaštitni sloj sa unutrašnje strane gume. Kada oštar predmet (ekser) probode gumu, unutrašnji vazduh ugura VIPSEAL u nastalu rupu formirajući tako TRAJNU GUMENU ZAKRPU. Ubrizgavanjem VIPSEALa u gumu osiguravate mu duži životni vek, smanjujete rizik od nedovoljnog pritiska u gumama, a ukoliko dođe do oštećenja gume, u istom trenutku pukotina će se popuniti VIPSEALom i Vi ćete nastaviti vožnju bez da ste išta primetili.

    S VIPSEALom:

- Smanjutete ulaganja u gume

- Opuštenije vozite- nema više bušenja guma

- Štedite 3 do 7% na potrošnji goriva

- Povećavate životni vek guma do 20%

    VIPSEAL proizvod je bezopasan, a tečnost nije zapaljiva, biorazgradiva je, štiti gumu od vrućine i hladnoće od -35 ° C do + 45 ° C, štiti gume i felne od korozije i ostaje aktivan tokom celog životnog veka gume i najvažnije - ne poništava garanciju proizvođača guma.

     VIPSEAL štedi novac! Smanjuje potrošnju goriva i produžuje život guma, na bilo kojoj vrsti motornih vozila . Nedovoljni pritisak... … je NEPRIJATELJ N°1 za sve vrste guma! To je glavni razlog za pucanje guma, a takođe stvara pregrejavanje gume (čime se povećava habanje gume) kao i prekomerno trošenje goriva – usled otpora kotrljanja. "Ispravan pritisak u gumi je najvažniji faktor u životnom veku gume. Smanjeni pritisak ne biste smeli dopustiti . " Goodyear " Istraživanja inženjera za servis guma pokazuju da je najmanje 25% svih pregledanih guma slabije napumpana . " Dunlop Vozite sa poverenjem i opustite se!

VIPSEAL popunjava i najmanju rupu na gumi!

Time eliminiše smanjenje pritiska u gumama zauvek. VIPSEAL dodatne pogodnosti: - Nije štetan za okolinu, neopasnog je sastava i nezapaljiv je. - Štiti od suve truleži i pospešuje protektiranje guma. - Ne poništava garanciju proizvođača gume. - Održava ispravan pritisak u gumama. - Čuva i štiti unutrašnjost guma. - Lako se može isprati vodom. - Poboljšava sigurnost. - Pouzdan tokom celog životnog veka gume. Sačuvajte svoje gume za sledeću sezonu!

 U zavisnosti od dimenzija guma zavisi i cena,pa je zato cenovnik napravljen po ubrizgavanju 100ML gela.

Cenovnik za automobile po 100 ML ubrizgavanja:cena je bila 376,25 dinara a sada je 268,75 dinara 40 % popusta!

Cenovnik za kamione,autobuse i kombije preko 3.5 tone po 100 ML ubrizgavanja:cena je bila 264,11 dinara a sada je 188,65 dinara 40 % popusta!

Cenovnik za motore po 100 ML ubrizgavanja:cena je bila 417,20 dinara a sada je 298,00 dinara 40 % popusta!

Cenovnik za kamione i kombije ispod 3.5 tone po 100 ML ubruzgavanja:cena je bila 362,25 dinara a sada je 258,75 dinara 40 % popusta!

Primer:za gume 195/65/r15 ide po jednoj gumi 400 ML ubrizgavanja i cena je bila  1.505,00 dinara po jednoj gumi X 4 gume 6.020,00 dinara a sada sa popustom od 40% cena je 4.300,00 dinara za sve 4 gume.

 Gel je namenjen za automobile,kamione,autobuse i motore.

Fantasy Vipseal

Zastupnik za Vipseal (Srbija)

Žike Popovića 2,
Novi Sad

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=NtQOPndpTeU

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!FANTASY VIPSEAL

Žike Popovića 2 , 21000 Novi SadŽike Popovića 2Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI