100 din. vaučer kojim ostvarujete popust od 45% na sve Naočare sa Polarizovanim staklima po izboru!--NOVI MODELI--

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 100 din. vaučer kojim ostvarujete popust od 45% (1200 din.umesto 2200 din ) za sunčane naočare sa Polarizovanim staklima po izboru u butiku “OMEKA“ Kralja Aleksandra 9, (Podzemni prolaz kod glavne pošte) u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 08-21h ,subotom 09-19h.
  • Telefon:021-544-731
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.9.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.9.2018.

1200 din
Redovna cena : 2200 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 45 %

Preuzeto : 9 kom

100 din. vaučer kojim ostvarujete popust od 45% (1200 din.umesto 2200 din ) za sunčane naočare sa Polarizovanim staklima po izboru u butiku “OMEKA“ Kralja Aleksandra 9, (Podzemni prolaz kod glavne pošte) u Novom Sadu!

 Profesionalni vozači i lovci su već odavno shvatili značaj i koja je prednost naočala sa polarizovanim staklima.

Osnovna razlika između naočara sa polarizovanim staklima i tzv.normalnih naočara je u tome što tzv. normalne naočare samo zatamnjuju pogled dok naočare sa polarizovanim staklima dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svetlosti da dopre do oka, pružaju vidljivost  čistih boja i kontrasta pa tako umanjuju naprezanje očiju .

 Sve modele kontrolisao je CIS Institut iz Beograda i dao potvrdu o 100%-noj zaštiti od uv-zraka.

Ukoliko želite klasične, sportske ili najnovije modele, različitih nijansi i oblika, svoj savršeni model sigurno ćete pronaći u podzemnom prolazu i butiku “Omeka” gde vas čeka veliki broj različitih modela Polarizovanih naočara.

U ponudi imamo preko 100 različitih modela polarizovanih naočala ( muških i ženskih) najnoviji modeli:

- Marc John polarized

- Matrix polarized

- Polar club

- Polar guard sport

- Eternal polarized


_________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


STR i Komision “Omeka“

Kralja Aleksandra 9, 21000 Novi Sad
View STR I KOMISION OMEKA BRANKO PETKOVIĆ PR NOVI SAD in a larger map

Komentari kupaca

FB KOMENTARI