Privatna Đakuzi-soba za dvoje od 30 min +Dve Relax masaže od 30 min.+ Sauna + Bazen samo 2990 din.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2990 din. umesto redovne cene od 6840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Privatna Đakuzi-soba za dvoje 30.min. + Dve masaže po 30 min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park.
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera
  • Vaučer može biti i za jednu osobu, tada masaža traje sat vremena!
  • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h
  • Poneti peškir, bade mantil i papuče 
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju
  • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.12.2019. 
2990 din
Redovna cena : 6840 din

Ušteda : 3850 din

Popust : 56 %

Preuzeto : 24 kom

ĐAKUZI+ RELAX MASAŽA+ SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

2990 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” Novi SAD za DVOJE- Đakuzi 30.min. + Dve masaže po 30 min. +  bazen i sauna!

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Ekskluzivna ponuda spa dela je veličanstveno RIMSKO KUPATILO u kome mozete uživati sami ili u dvoje u trajanju od 30 minuta

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

ĐAKUZI+ RELAX MASAŽA+ SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

 

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!



PITANJE POSTAVLJENO DANA 24/09/2019godine u 08:27:05 časova

Da li je koriscenje ceo dan? Ili je ograniceno vreme ?

ODGOVOR NA PITANJE

U principu vreme je ograničeno na 4h (3h bazena + 30min. masaže+ 30 min. đakuzi), mada Vam niko neće meriti vreme . To ograničenje je uvedeno jer su pojedini klijenti ulazili pa napuštali centar pa se naknadno ponovo vraćali što mnogo komplikuje organizaciju centra!


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad




Прикажи welness park на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI