Časovi klavira ili pevanja, solfeđa i teorije muzike za sve uzraste,- 2500 din. mesečno (8 časova)!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: Časovi klavira ili pevanja, solfeđa i teorije muzike za sve uzraste.Cena 2500 umesto 3500 dinara mesečno. 2 časa nedeljno (45 minuta) --CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE "MUZIKA",  Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon,
  • Jedan vaučer važi za mesec dana (8 časova) klavira ,
  • Vaučer mogu koristiti isključivo novi polaznici,
  • Kontakt telefon:: 063/589-246
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučer možete proslediti na mail tincicad@yahoo.com i nije ga potrebno štampati
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguce iskoristiti.

 Vaučer možete aktivirati do: 30.11.2020.

2500 din
Redovna cena : 3500 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 29 %

Preuzeto : 11 kom

Časovi klavira ili pevanja, solfeđa i teorije muzike za sve uzraste.Cena 2500 umesto 3500 dinara mesečno. 2 časa nedeljno (45 minuta) --CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE "MUZIKA",  Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!

      Centar za muzičko obrazovanje "Muzika" je škola muzike koja postoji od 2015. godine. Nastava se odvija kroz časove klavira, solfeđa, pevanja i muzičke radionice. Prilagođena je svim uzrastima i nivoima znanja.
Centar za muzičko obrazovanje "Muzika" pruža zadovoljstvo učenja muzike, njenih zakonitosti i praktične primene, radost muziciranja. Polaznici su svih uzrasta, početnici, kao i oni koji su se nekada aktivno bavili muzikom pa sada obnavljaju svoje izgrađene veštine kojima čine život lepšim i sadržajnijim.
   
    Nastava je kreirana prema svakom polazniku, njegovim željama, navikama i sposobnostima, obuhvata učenje i javni nastup kao sastavni deo ovog umetničko - kreativnog procesa. Naši učenici su vredni i motivisani.

    U našoj školi muzike postoji mogućnost učenja na engleskom jeziku i online.
Naš rad obuhvata radionice za decu, solfeđo, teoriju muzike, sviranje na klaviru,  pevanje, pripreme za upis, za polaganje prijemnog ili popravnog ispita...

Očekujemo nove polaznike da bismo ostvarili njihove želje.

2500 umesto 3500 časovi klavira, pevanja, solfeđa i teorije muzike, 8 časova mesečno, 2 puta nedeljno u dogovorenim terminima, radnim danima i vikendom, časovi su individualni, prilagođeni svakom učeniku

Časove vodi Tina Damjanović Spajić profesor solfeđa i muzičke kulture

 

https://www.facebook.com/CentarMuzikaNoviSad/

http://casovimuzikenovisad.com/ind

 

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE MUZIKA

Kralja Aleksandra 1, 21000 Novi SadKralja Aleksandra 1, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI