700 din.Stomatološka uslugu po izboru za decu i odrasle --NS STOMATOLOZI --Cara Dušana 43

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 700 din.umesto 2000 din. za stomatološku uslugu po izboru: ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba  ili zalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba + besplatan stomatološki pregled +popust za parcijalnu akrilatnu protezu u iznosu od 130€ ili elasticnu thermosens protezu u iznosu od 240€u stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “, Cara Dušana 43/I-3  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti najviše 3 vaučera.
  • Radno vreme: ponedeljak od 09-13h; utorak, sreda, četvrtak i petak od 13-19h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2021.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
700 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1300 din

Popust : 65 %

Preuzeto : 37 kom

700 din.umesto 2000 din. za stomatološku uslugu po izboru: ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba  ili zalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba + besplatan stomatološki pregled+popust za parcijalnu akrilatnu protezu u iznosu od 130€ ili elasticnu thermosens protezu u iznosu od 240€ u stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “, Cara Dušana 43/I-3  u Novom Sadu!

U stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. Stomatološke usluge po izboru su

1. ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili 

2. jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba 

3. zalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba

 + besplatan stomatološki pregled.

 + popust za parcijalnu akrilatnu protezu u iznosu od 130€ ili elasticnu thermosens protezu u iznosu od 240€

 

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “ izaberete ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili zalivanje fisura kod dece na dva stalna zuba i poliranje zuba  po ceni od 700 din. umesto 2000 din .

 

www.nsstomatolozi.rs

Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u  kvalitet naših usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u našu ordinaciju i po završetku promo prodaje!

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NS STOMATOLOZI

Cara Dušana 43/I-3, 21000 Novi SadCara Dušana 43/I-3, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI