2 sata (2x1h) relax masaže za samo 1200 din.

Uslovi prodaje

  •  PONUDA OBUHVATA1200 din. umesto 2400 din. za  RELAX MASAŽU  u trajanju od 2 sata (2x60 min.) u salonu za masaže Mir, Bulevar Slobodana Jovanovića 7a, Novi Sad
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera 
  • Radno vreme po zakazivanju
  • Obavezna najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 30.06.2021.
1200 din
Redovna cena : 2400 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 12 kom

1200 din. umesto 2400 din. za  RELAX MASAŽU  u trajanju od 2 sata (2x60 min.) u salonu za masaže Mir, Bulevar Slobodana Jovanovića 7a, Novi Sad!  

 Salon za masaže i kozmetičke usluge Mir Vam pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i pre svega zdravlje. 

 Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. Relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

     Salon za masaže i kozmetičke usluge Mir je tu za vaše zadovoljstvo, dobar izgled, dobro zdravlje i dobro raspoloženje!

______________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
Salon masaže --Mir 2020--

Bulevar Slobodana Jovanovića 7, 21000 Novi SadBulevar Slobodana Jovanovića 7, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI